Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No já mám zkušenost z nedělního rána v Rakovníku...pěkně si na mě počíhali...jsem byl hrát na diskošce hrát a když jsem jel ráno po 4. domu, tak jedno auto pěkně předemnou a druhé zamnou...tak mě pěkně čapli..chtěli doklady(včetně jejich oblíébené zelené karty) a dýchat,tak to bylo v pohodě kdybych si nedal 2 tequily na oslavu svátku na začátku večera,ale naštěstí to vyprchalo...mi padl kámen ze srdce :) Se divím že mi nic neřekli na to že mi nesvítí levé zadní světlo a jedna sufitka na SPZ(někde mi blbne elektrika)...raději jsem to hned jak jsem zastavil všechno zhasnul :)

Ale chlápek byl v pohodě...jen mi řekl že bych si měl nechat udělat nový řidičák,že mě tam skoro není poznat...no jo každý stárneme...

Prostě záleží kus od kusu..někdy jsou fakt v pohodě:)

Vloženo
Tak pánové, momentální zážitek (stalo se před 20 min.)s titulkem: Jak jsme měl kliku jako prase

právě jsem byl pro přítele v práci a když se vracíme, tak u Kohinoru vedle městského úřadu Prahy 10, směrem ke Slavii (pražáci vědí kde) jedu v pravém pruhu a předjíždí mne červený Tranzit, jel jsem těsně okolo 60km/h (na budíkách necelých 65) a najednou záblesk, kouknu do zrcátka a za Avií v odstavném pruhu bílá Fabia v barvách PČR, tak jsem hodil blinkr do prava, protože už jsem ve předu viděl červenou Octavii, začal vystupovat policajt a já říkám, že je mi jasný co se stalo, že jsem jel cca 60. On na to, že to mají nastaveno na 65. A já: no tak to byl ten červený Tranzit. On: zvedl vysílačku, zeptal se a frajer z té Fabie mu říká, já vidím celou Octavii a roh tranzitu, ale počkej, ta Octavia má nečitelnou RZ. On šel za moje auto a říká do vysláčky moji RZ a že j čistá. Ten z té Fabie, tak ho pusť, nedokážeme mu to a je fakt, že ho ten Tranzit předjížděl, tak je možné, že to vzalo rychlost toho Tranzitu. A tak se vlastně nic nestalo. Bez újmy a doma. No ale tohle budu zjišťovat, já jsem si jistý, že jsem jel max. 61, více určitě ne. Tak uvidíme

:kol-85: Hajzlové !!! V pátek 23. si jedu a civilní modrá Fabie PČR jede na snížené 70 takových 135km bez májáku, asi cca o pět hodin později se vracím zpět a tá samá Fabia měří padesátku - a úspěšně.... - opravdu úsměvné...

No jo, ale to ještě není vše - ten den ještě v další obci jsem natočil označené auto opět PČR jak jedou v obci těsně pod 80 !!! - v padesátce najel borec do obce, a jel plyn jel plyn.... - Už mě to doslova s-r-e !! Ty hlášky vysoce postavených lidí od policie - nejde nám o to nachytat řidiče.... - každej to jistě zná.... blablabla :kol-29:

Vloženo

Tak mně dneska potěšili :palec2: Jedu tak po Zlíně po T.Bati vedle tmavě zeleného transporteru PČR a najednou šup, starý Toledo mi z vedlejší vjelo pod kola. Z vedlejší to střihnul do levýho pruhu. Musel jsem dost brzdit. No a hoši to viděli a hned po něm šli. To jsou ty věci, který je třeba trestat, ne pičoviny. Dávám za jedna.

Vloženo

To Ti věřim Tome.Taky jsem proto aby POLICIE jezdila v provoze a ne aby měřila schovaná za bukem.Dálnice jsou ted docela jasny...Passaty to jisti.Škoda že jsem ještě žádného nepotkal... :)

Vloženo

ono já toho blbce uviděl až na poslední chvíli, protože jsem ho nemohl vidět přes toho Transportera policajtů. najednou se vynořil zpoza toho Transporteru.

Jinak jak jsem jel z Vizovic na Přerov, tak v nějaké prdeli jménem Martinov nebo Mrtinice nebo jak se to jmenovalo kousek před Holešovem na mně bliknul jeden stacionár. Ukazoval 54km/h a blik. No jednak by mně zajímalo, nakolik to mají naštelované, že to bere 54 a durhak si s tím stejně můžou vytřít prdel bez označení cedulí.

Vloženo

Tak to me se stala taky fajna ,,kuriozitka" . Mel jsem asi den blbec. No jdu si po chodniku a dojdu k prechodu, cekam na zelenou. Bylo to na docela dost frekventovane krizovatce a na ten prechod kde jsem vstupoval, odbocuji auta z vedlejsi ulice a je to tam docela dost neprehledne a tak tam auta u semaforu upozornuje ten blikajici panacek, ze za rohem prechazi chodci a jelikoz jsem to tam znam, tak vstupuju na prechod opatrne. No a tak jsem tam teda opatrne vstoupil(mel jsem zelenou) a divam se doleva jestli neco nejede a policejni auto, bez majacku, statni policie a ne ze by mi dali prednost tak jak meli. Tak na nej zarvu par slovicek a jeho spolujezdec, takovy mlady fracek, ktery zneuziva sveho postaveni, MI UKAZAL FAKACE lol . Tak to jsem se nestacil ani divit. jsem byl z toho trosku v soku no a dodnes me sere, ze jsem si nestihl zapamatovat znacku. ZMRDI jedni, tohle uz prekracuje meze. Kdybych nedaval pozor, tak me klidne mohli srazit a oni se jeste divi a ukazou mi fakace...

Vloženo

Romariooo: No je to tak, dodnes me to sere, ze jsem za tema s prominutim kurvama nebezel a nezapamatoval si SPZ. Svedky jsem tam mel, byla se mnou mamka. A bratr je pravnik, tak rikal, ze by jim fajne zatopil, ze to hranici se zneuzivanim pravomoci verejneho cinitele. Ale ja jsem z toho byl doslovne v soku, jak se tohle muze stat. No co nadelam. V dnesni dobe se uz nedivim nicemu.

Vloženo

To si vůbec nemužou dovolit a myslim si že by to bylo na padáka a nebo v lepším připadě na dudku.V Německu se prej "topolanková jednička" trestá a nebo pokutuje tučnou pokutou.Nevím zda to je pravda ale každopádně to je smutny.Neni divu že k těm blbcům nikdo nechce a museji dělat náborové kampaně za naše peníze :aggressive:

Vloženo

Tak v německu je jen za poplácání si na čelo 50,-EUR. Za vulgárn á gesto tam je až 500,-EUR na místě a nebo před rychlo vykonavatele či jak to nazývají

Vloženo

a jak je to s dokazováním takových gest??to by mě přece museli vyfotit a to by se třeba dalo ukecat, že jsem ukazoval, jaký jsou jedničky :D:t . pokud je to jenom, že mě vidí, já mu řeknu, že jsem nic neukázal, mám v autě spolujezdce, který to potvrdí, tak je to tvrzení proti tvrzení

Vloženo

v DE má policista vždy pravdu, neexistuje tvrzení proti jeho tvrzení, tam jsou s disciplínou trošku jinde, ale pokud nevěříš, tak jeď třeba do Mnichova tam si to před Mnichovem na té 80-tce frč 93 a až tě zastaví, tak se zkus hájit nebo tvrdit něco jinýho nebo nedej někde ve městě blinkr a udivíš co se bude dít ;) Oni ti to již vysvětlí ve zrychleném řízení :D

Vloženo (editace)

běž si to zkusit, já to raději testovat nemíním, jen vím od kamaráda, že ho to stálo 40 éček na místě a byl rád že je rád, ani prý nestačil poděkovat

Editováno: , autor: Palo
Vloženo

tak v německu asi jo, tam to je o něčem jiným, tomu věřím, každej to víme, když tam jedeme, pěkně pomalu, všechno dodržovat a vlítnem do ČR a jezdíme jak prasata. PROČ?

Vloženo

Chlapci! ale zjistil jsem jednu super zprávu! Ty novy Passaty co jezdi ted po dálnicich tak maji v sobě zabudovaný radar který měří rychlá auta a včera když jsem jel po břeclavsky dálnici tak mi toto odhalil můj Valentine One.V podstatě mi to zachránilo peněženku a body.Je fakt že když mě předjižděli tak se ten přistroj mohl posrat jak hlasitě řval ale antiradary nejsou zakázany na rozdil od rušiček takže jsem byl v podstatě klidnej. :)

Vloženo

Trasa dalnice Belotin-Olomouc, po kazde tmavy Passat myslim, ze tam jezdi tam a zpet... Dneska poprve jsem videl cerny passat v Ostrave ul. Rudna... , dle SPZ bude mistni !!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...