Duben 2, 200916 r Palo: tak o tom už uvažujou delší čas-to neni ni nového kamaráde můj krásnej! ono to už je na papíře, čeká to na velkomožné pány, aby to posvětili
Duben 2, 200916 r Autor Tak tak vždy jsem měl protekční značky...ale dnes už bych to ani snad nechtěl... Upraveno Duben 2, 200916 r od Romariooo
Duben 4, 200916 r Upozornění pro všechny, kteří jezdí po pražské Jižní spojce !!!!! Opět se začalo měřit v úseku Jižní spojka 4, Krč – 5.května. Informační cedule - Začátek měření je na začátku prvního úseku Jižní spojka 1 - u Vrbovy ul., směr Krč a na každém nájezdu na Jižní spojku. Cedule konec měření je až na konci třetího úseku Jižní spojka 2 - úsek 5.května - Chodovská. Takže nohu z plynu a 80 km/hod na tachometru Přidávám situační plánky všech tří úseků
Duben 5, 200916 r A ještě bacha jak je ten měřený úsek na 5.května do centra...dřív tam byla 80...a teď je tam jen 70!!!tak bacha na to...
Duben 5, 200916 r A ještě bacha jak je ten měřený úsek na 5.května do centra...dřív tam byla 80...a teď je tam jen 70!!!tak bacha na to... kdy tam dali 70km/h???? to bylo jen po dobu toho omezení ne??? zítra tam jedu, schválně kouknu
Duben 6, 200916 r Vcera sem tam jel a 70ku jsem nejak nepostrehnul, tak snad tam vazne neni Ale ty znacky o mereni rychlosti jsou vazne trochu psycho, obzvlast na tehle mistech, taky za ukoncenim okamzite kazdej priklada pod kotel
Duben 6, 200916 r No značky tam nejsou jen dočasně..myslím že tam jsou trvale...tak to schválně okoukněte..taky jsem čučel když jsem tam jel poprvé a viděl jsme tam tu 70, tak jsem přemýšlel jestli je tam nově..
Duben 6, 200916 r tak je tam, opravdu tam 70km/h je, ale je to blbě umístěno, je to na ceduli, která je umístěna za sjezdem z 5.května na Jižní spojku a před nájezdem z Jižní spojky na 5.května (od Jižní spojky cedule 70km/h není!!!) , to znamená, že ten kdo jede jako já z Jižní spojky, tak o té 70km/h nemůže vědět, já jel dnes od Chodova úmyslně jsem tam kroužil jako orel a tohle jsem vypozoroval, leda že jsem slepej a a ceduli od Jižní spojky přehlédl Upraveno Duben 6, 200916 r od Palo
Duben 6, 200916 r Aha, tak to to vysvetluje, to kluci nejak nedomysleli Ja jel taky prave od Sterbohol... mi bylo divny, ze bych si nevsim. Tak doufam, ze tech 85km/h dle tacha bylo jeste v toleranci
Duben 6, 200916 r zítra to tam jedu znovu, zase budu čumět, to je potom omrdávka jako kráva, pokud to tak je a já nejsem slepé pako
Duben 6, 200916 r To bys nebyl sam, se znackama obvykle problem nemivam By me zajimalo, jestli je to tak naraficeny, aby aspon nekoho chytli nebo jestli to jen nedomysleli
Duben 15, 200916 r Těšme se - těšte se Mám takový pocit jestli už to náhodou nezačalo, v úterý ráno se jedno mondeo schovávalo za stojící avií na Zličíně.
Duben 15, 200916 r Autor Jo,jo...těšte se protože v Praze začiná od středy do pátku jezdít dálniční policie...viz níže: http://www.novinky.cz/krimi/166446-dalnicn...zi-do-akce.html
Duben 16, 200916 r Autor Ted jsem na to koukál a je to fakt síla...jen tak dál.Ty nové Passaty schvaluju a myslím to smrtelně vážně
Duben 16, 200916 r Taktez, ale jestli dobre pocitam, tak pokuty nic moc vysoky, cekal jsem pro piraty vetsi rany
Duben 16, 200916 r Taky schvaluji, jepší než se schovávat za bukem. Navíc tihle pokutují opravdové piráty a né někoho kdo se zapomene podívat na tacho a překročí rychlost. Třeba na dálnici chytají asi nad 160Km/hod. říkali v tv.
Duben 16, 200916 r Kdyby takhle lovili každou noc a den a možná trochu přitlačili na těch pokutách, tak nemusí myslím žádné limity na benzín řešit, prt. ta auta si na sebe musí vydělat za měsíc...
Duben 16, 200916 r Autor Přesně tak.Sice když mě chytnou tak budu mluvit asi jinak ale budu v první řadě nadávat sám sobě ale je to pořád lepší než nějaké to usekové měření.
Duben 16, 200916 r Nevím jestli lepší, možná účinnější, prt. víme jak to na tom úsekovém měření chodí...
Duben 16, 200916 r Tak tak, usekovy mereni, kor ted s tema kocourkovskejma znackama, je uplne k prdu, spis pro srandu
Duben 16, 200916 r Podle mě když ti přijde za měsíc fotka. Tak se nepoučíš řekneš si svině na rovným mě určo změřili hazly. Za to, když tě dožene takovéto auto a pak si z tebo Poliš pokecá tak budeš mít v gatích a budeš si to pamatovat.
Duben 16, 200916 r Taky jsem zastáncem okamžitých trestů, jsou podle mě nejúčinější a kdyby bylo daleko víc policistů a aut v přímo v provozu, situace by byla jiná...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.