Palo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Palo: tak o tom už uvažujou delší čas-to neni ni nového kamaráde můj krásnej! ono to už je na papíře, čeká to na velkomožné pány, aby to posvětili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Tak tak vždy jsem měl protekční značky...ale dnes už bych to ani snad nechtěl... Editováno: 2. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Upozornění pro všechny, kteří jezdí po pražské Jižní spojce !!!!! Opět se začalo měřit v úseku Jižní spojka 4, Krč – 5.května. Informační cedule - Začátek měření je na začátku prvního úseku Jižní spojka 1 - u Vrbovy ul., směr Krč a na každém nájezdu na Jižní spojku. Cedule konec měření je až na konci třetího úseku Jižní spojka 2 - úsek 5.května - Chodovská. Takže nohu z plynu a 80 km/hod na tachometru Přidávám situační plánky všech tří úseků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 A ještě bacha jak je ten měřený úsek na 5.května do centra...dřív tam byla 80...a teď je tam jen 70!!!tak bacha na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Užitečny informace-díky chlapi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 A ještě bacha jak je ten měřený úsek na 5.května do centra...dřív tam byla 80...a teď je tam jen 70!!!tak bacha na to... kdy tam dali 70km/h???? to bylo jen po dobu toho omezení ne??? zítra tam jedu, schválně kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Vcera sem tam jel a 70ku jsem nejak nepostrehnul, tak snad tam vazne neni Ale ty znacky o mereni rychlosti jsou vazne trochu psycho, obzvlast na tehle mistech, taky za ukoncenim okamzite kazdej priklada pod kotel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No značky tam nejsou jen dočasně..myslím že tam jsou trvale...tak to schválně okoukněte..taky jsem čučel když jsem tam jel poprvé a viděl jsme tam tu 70, tak jsem přemýšlel jestli je tam nově.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) tak je tam, opravdu tam 70km/h je, ale je to blbě umístěno, je to na ceduli, která je umístěna za sjezdem z 5.května na Jižní spojku a před nájezdem z Jižní spojky na 5.května (od Jižní spojky cedule 70km/h není!!!) , to znamená, že ten kdo jede jako já z Jižní spojky, tak o té 70km/h nemůže vědět, já jel dnes od Chodova úmyslně jsem tam kroužil jako orel a tohle jsem vypozoroval, leda že jsem slepej a a ceduli od Jižní spojky přehlédl Editováno: 6. Duben 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Aha, tak to to vysvetluje, to kluci nejak nedomysleli Ja jel taky prave od Sterbohol... mi bylo divny, ze bych si nevsim. Tak doufam, ze tech 85km/h dle tacha bylo jeste v toleranci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 zítra to tam jedu znovu, zase budu čumět, to je potom omrdávka jako kráva, pokud to tak je a já nejsem slepé pako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 To bys nebyl sam, se znackama obvykle problem nemivam By me zajimalo, jestli je to tak naraficeny, aby aspon nekoho chytli nebo jestli to jen nedomysleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Těšme se - těšte se Mám takový pocit jestli už to náhodou nezačalo, v úterý ráno se jedno mondeo schovávalo za stojící avií na Zličíně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Jo,jo...těšte se protože v Praze začiná od středy do pátku jezdít dálniční policie...viz níže: http://www.novinky.cz/krimi/166446-dalnicn...zi-do-akce.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Díky Romo, kvůli tomu článku jsem to psal, ale nějak jsem nevložil odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Výsledky akce = 97 000,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ted jsem na to koukál a je to fakt síla...jen tak dál.Ty nové Passaty schvaluju a myslím to smrtelně vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Taktez, ale jestli dobre pocitam, tak pokuty nic moc vysoky, cekal jsem pro piraty vetsi rany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Taky schvaluji, jepší než se schovávat za bukem. Navíc tihle pokutují opravdové piráty a né někoho kdo se zapomene podívat na tacho a překročí rychlost. Třeba na dálnici chytají asi nad 160Km/hod. říkali v tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Kdyby takhle lovili každou noc a den a možná trochu přitlačili na těch pokutách, tak nemusí myslím žádné limity na benzín řešit, prt. ta auta si na sebe musí vydělat za měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Přesně tak.Sice když mě chytnou tak budu mluvit asi jinak ale budu v první řadě nadávat sám sobě ale je to pořád lepší než nějaké to usekové měření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Nevím jestli lepší, možná účinnější, prt. víme jak to na tom úsekovém měření chodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak tak, usekovy mereni, kor ted s tema kocourkovskejma znackama, je uplne k prdu, spis pro srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Podle mě když ti přijde za měsíc fotka. Tak se nepoučíš řekneš si svině na rovným mě určo změřili hazly. Za to, když tě dožene takovéto auto a pak si z tebo Poliš pokecá tak budeš mít v gatích a budeš si to pamatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Taky jsem zastáncem okamžitých trestů, jsou podle mě nejúčinější a kdyby bylo daleko víc policistů a aut v přímo v provozu, situace by byla jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.