Přejít na obsah

POLICIE ČR, Městské a obecní policie

Romariooo

Doporučené příspěvky

včera jich pochytali kolem 60 a vybrali 97t na pokutách.. jinak dneska v noci vyjížděj znova, ne?

s tím mostem barikádníků mě dostali, tak tam jezdím 50! by mě ani nenapadlo, že tam ta 70 končí :kuk: a místo toho, aby prodloužili 70 na delší úsek, tak ji zrušej i na těch 200m.. no comment!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

furt říkám, že to není o rychlosti, ale o něčem jiném ta nehodovost. A za poslední 2 dny bych nejraději rozdal facek jak máku. Jen dneska, předjíždím mezi Žárem a Chrudimí náklaďák a debil mně začne předjíždět při předjíždění až málem skončil v příkopu a to uhýbyl jak náklaďák tak já, jinak by byl ve škarpě. Pak na D1 podjíždění v odstavném, v Brně mi pipina nedala přednost. Včera debil ve staré plečce za Hrušovou směrem na Vysoké Mýto začal předjíždět před horizontem, jeli jsme kolona asi 90-100. Samozžejmě v protisměru kamion. Brzdil jsem, uhejbal jsem až do škarpy a to mně ještě ten hňup skoro štrejchul a s kamionem se minuli jen velmi těsně. Všichni¨za mnou museli taky fest brzdit, to je taky kousek od toho, aby byli v sobě. Ten debil pak u té pumpy zastavil a asi si musel vyměnit posrané trencle. To mu fakt stálo za to tak nesmyslně spěchat a pak stejně asi s nervama v prdeli zastavil, aby to vydejchal.

Jo a ještě dneska jeden debil s Toyotou, co musel předjíždět v obci, kde jsem jel 60 a on předjížděl v pravoúhlé zatíčce, kde navíc stál barák a nemohl za zatáčku vidět. Fakt na přes držku. To zas bude kur*a mrtvejch...

Odkaz ke komentáři

ale co se dělo teď ty poslední dva dny, tak už jsem chytal nerva. A do toho zase paka co jedou jak s hnojem 40 v obci kde můžou jet klidně rychleji bo tam nic nehrozí a mimo obec 60. To pak taky nasere. Ale furt lepší se za někým takovým táhnout kilometry než ohrožovat všechny okolo vysoce ryzikovým předjížděním. Já fakt dlabu na nějaké povolené rychlosti, jezdím podle podmínek, ale raději budu skřípat zubama a nadávat, než dělat pi*oviny vyjde x nevyjde nebo "tam co nevidím určitě nikdo nejede"...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...