zabiak Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Svině: http://www.novinky.cz/domaci/166565-magist...arikadniku.html . Nevím proč tam nedají 70ku, až nahoru místo toho 50ku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jak u blbejch na dvorečku, taky mě to nenapadlo, ale měl jsem štěstí...tady je vidět na co máme policii Jinde je značek jak nakakáno a tady jim jde o jednu. A taky nechápu proč tam bude 50 km/h až na kopec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jsem zvědavej kolik pirátu pochytali dnes v Praze...nevíte někdo? Nepsali to ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jeste je brzo, zacinaji pry az vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jsem zvědavej kolik pirátu pochytali dnes v Praze...nevíte někdo? Nepsali to ještě? Jo a příští tejden je půčujou do H.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 včera jich pochytali kolem 60 a vybrali 97t na pokutách.. jinak dneska v noci vyjížděj znova, ne? s tím mostem barikádníků mě dostali, tak tam jezdím 50! by mě ani nenapadlo, že tam ta 70 končí a místo toho, aby prodloužili 70 na delší úsek, tak ji zrušej i na těch 200m.. no comment! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ano,ano.Začinaji svou akci od 20 hodin každý večer až do neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Oprava na základě SZ od člověka kterého mám rád Měření začína mezi 18:30 a 19:00 až do noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Pozdravuj Pala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jak to víš? Díky.Napíšu mu to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak to už je slušnej ulovek z noci...pán si asi spletl silnici z dálnici...a zajimalo by mě jestli přišel na místě o papíry??? http://www.novinky.cz/krimi/166628-passaty...i-183-km-h.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Bylo mi to jasny Ty jo, takova rychlost ve meste, i kdyz na vypadovce, ale nekde, kde s tim ostatni bezne nepocitaji, za to bych bral papiry dozivotne, to uz je precejen trochu moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 akorat tam nenapsali jestli ty dva motorkare co jeli rychle taky chytli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Nemusí je chytat, stačí jim záznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 To jsem taky někde četl že jim stačí záznam ale nevím to jistě...motorku jsem ještě ani jednou nepotkal.Vy jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 To hlásala sama PČR, že rozhodně nikoho nebudou za každou cenu nahánět, že jen přestupek zdokumentují a nazdar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mišo: a jak mysliš mi to budou dokazovat? Budu mit přilbu a vymluvim se na osobu známou? No!!! Jsem na Tebe zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Vím já? Nejsem právník, takže Ti to nepovím, ale tohle je ofiko stanovisko Policie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 To jsem taky někde četl že jim stačí záznam ale nevím to jistě...motorku jsem ještě ani jednou nepotkal.Vy jo? Jojo, v Praze takrka denne a to ted jezdim jen tramvaji nebo na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 motorku už jsem párkrát (hm teda asi 2x .. Tábor a České Budějovice) potkal ..... na motorce a dokonce i zdravej :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 furt říkám, že to není o rychlosti, ale o něčem jiném ta nehodovost. A za poslední 2 dny bych nejraději rozdal facek jak máku. Jen dneska, předjíždím mezi Žárem a Chrudimí náklaďák a debil mně začne předjíždět při předjíždění až málem skončil v příkopu a to uhýbyl jak náklaďák tak já, jinak by byl ve škarpě. Pak na D1 podjíždění v odstavném, v Brně mi pipina nedala přednost. Včera debil ve staré plečce za Hrušovou směrem na Vysoké Mýto začal předjíždět před horizontem, jeli jsme kolona asi 90-100. Samozžejmě v protisměru kamion. Brzdil jsem, uhejbal jsem až do škarpy a to mně ještě ten hňup skoro štrejchul a s kamionem se minuli jen velmi těsně. Všichni¨za mnou museli taky fest brzdit, to je taky kousek od toho, aby byli v sobě. Ten debil pak u té pumpy zastavil a asi si musel vyměnit posrané trencle. To mu fakt stálo za to tak nesmyslně spěchat a pak stejně asi s nervama v prdeli zastavil, aby to vydejchal. Jo a ještě dneska jeden debil s Toyotou, co musel předjíždět v obci, kde jsem jel 60 a on předjížděl v pravoúhlé zatíčce, kde navíc stál barák a nemohl za zatáčku vidět. Fakt na přes držku. To zas bude kur*a mrtvejch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 kuwa, Kibi a Míla, serte na měření a nemilosrdně berte tyhle hovada co mají místo mozku sračky. Tady je ten problém, ne jestli někdo jede sice rychleji, ale rozumně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tome: Ty woe!!! Ty děláš jakobys jezdil 5 tisic ročně! To je každodenní zkušenost ze silnic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 V patek me zase ceka cesta do Usti jsem zvedavej, na kolik takovych vocasu narazim ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ale co se dělo teď ty poslední dva dny, tak už jsem chytal nerva. A do toho zase paka co jedou jak s hnojem 40 v obci kde můžou jet klidně rychleji bo tam nic nehrozí a mimo obec 60. To pak taky nasere. Ale furt lepší se za někým takovým táhnout kilometry než ohrožovat všechny okolo vysoce ryzikovým předjížděním. Já fakt dlabu na nějaké povolené rychlosti, jezdím podle podmínek, ale raději budu skřípat zubama a nadávat, než dělat pi*oviny vyjde x nevyjde nebo "tam co nevidím určitě nikdo nejede"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.