Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Maják Ti na auto dám taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Když mi ho zapíšeš i do TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tak mám informace z vrchu že dnes maji v Královéhradeckém kraji nějakou tu dopravně bezpečnostní akci...takže bacha na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 U nas stoji kazdy den na dalnici u Hustopeci a vcera tam meli i motorku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 A měl maják?? jj měl na střeše modrý s tím zábleskem či stroboskopem nebo jako se to vše jmenuje, to samé co má kde kdo, je to na té kroucené telefonní šňůře jo a řídil to vodník nebo vaják, byl v zelených hadrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 No tak dneska zrovna pánové s modrými passáty řádí v okolí Vyškova, tak si dejte bacha - njn hold tuning srazje dobrá příležitost jak vybrat do státní pokladny příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jestli ta jejich akce neni celorepubliková... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 to asi ne v praze nebyli a to sem projizdel i kolem srau v letnanech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 taky víte hovno, je to celorepubliková akce, ale je rozložena do celého týdne a půl a je na ředitelích jednotlivých krajských správ, jak a kdy nasadí lidi, nicméně max. trvání je do uterka 28.4. a bylo to i v TV vy jelimani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Kdo se nam to probudil, s policisty? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Včera v obou směrech zastavovali akorát v jiném časovém pásme R36 na D11.Tam jsou extra aktivní kluci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 O antiradarech: http://zpravy.idnes.cz/krize-nekrize-sefov...11520_domaci_dp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Vcera nad ranem lovili na D5 cca u Zebraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ted to bude častý jev...jak je pekně tak budou vylezli... Jinak včera v H:K jsem potkal MP na Harlejich...neskutečny... Město jim koupila nové stroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 A ja sem si dneska debil vletel na Jizni spojce pod kameru vic jak kilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 to nevadí, hlavně potom snížit rychlost a k té druhé kameře přijedu pomaleji, no a průměr bude pod určenou mez, ta první kamera tě jen vyfotí a uloží čas, ale rychlost nezjistí, ta druhá tě také vyfotí a na základu výpočtu vzdálenosti mezi kamerami a času, kterým si tuto vzdálenost ujel, je vypočtena průměrná rychlost a na základě té tě potom posuzují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Aaha, diky za uklidneni cece, pac pak jsem to dojel asi 50kou. Ja si prave nebyl jistej, jestli to mimo useku nemeri i primo u kazdy zvlast Takze v tom pripade je to snad v pohode (bylo to ze strany od Europarku u ty mysi diry). A taky cekam, ze prijde dopis kvuli tomu, jak je 70ka pri prijezdu z D1 nad depem Kacerov, ale pri sjezdu z Jizni spojky neni (jak se tu resilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak dnes na D1 jsem měl 2x infarkt, prt. jsem si myslel, že to co se blíží za mnou v zrcátku je dozajista policejní passat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Aaha, diky za uklidneni cece, pac pak jsem to dojel asi 50kou. Ja si prave nebyl jistej, jestli to mimo useku nemeri i primo u kazdy zvlast Takze v tom pripade je to snad v pohode (bylo to ze strany od Europarku u ty mysi diry).A taky cekam, ze prijde dopis kvuli tomu, jak je 70ka pri prijezdu z D1 nad depem Kacerov, ale pri sjezdu z Jizni spojky neni (jak se tu resilo) Járo, ve kterejch místech to je, já moc tu Prahu neznám, ale teď jsem se pohyboval po Čestlicích a několikkrát jsem z Čestlic jel po D1 směr Praha a pak jsem sjížděl na Jižní spojku směr Hradec Králové. Tak doufám, že ty kamery nejsou tam někde. To si nejsem jistej, jeslti nemám taky něco čekat, jezdil jsem tam asi +/-100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Myš: a neříkáš ty tady pořád, že se mají dodržovat pravidla? Tak vidíš P.S. To není myšleno nikterak rýpavě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jsem nejel tolik, 140 a kousek podle tacha, ale stejně jsem se lekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak to by si tě vůbec neměli všimnout, víceméně je zajímá nad 160. Bohužel to ale nelze říci se 100% jistotou, že tomu tak je ve všech případech. Kdo chce psa bít... Kurňa, nechce se mi , ale musím jít umejt, vysát a navoskovat stařenku k prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Přesně to jsem si říkal, ale co víš, třeba se ve svátek nuděj a vyřeší i 140 km/h, než aby se vrátili domů bez jediné vybrané pokuty Hlavně si musím vzít GPS a změřit o kolik tacho proměřuje, prt. před dvěma rokama jsem právě po nazutí letňáků dostal pokutu, prt. jsem stále spoléhal na to, že tachometr ukazuje víc než je skutečnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Járo, ve kterejch místech to je, já moc tu Prahu neznám, ale teď jsem se pohyboval po Čestlicích a několikkrát jsem z Čestlic jel po D1 směr Praha a pak jsem sjížděl na Jižní spojku směr Hradec Králové. Tak doufám, že ty kamery nejsou tam někde. To si nejsem jistej, jeslti nemám taky něco čekat, jezdil jsem tam asi +/-100. Covece, myslim, ze smerem ven jsou az za tou mysi dirou, pokud si najizdel z D1, ale ted si nejsem uplne jistej, ale jsou tam. Jinak je jich nekolik na Jizni spojce jeste pred sjezdem z D1, ale tem ses vyhnul. A ta 70ka je primo na D1 prave za Jizni spojkou smerem do centra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 podle zdrjů je tam tolerance na 82km/h, tak snad to bude Járo OK to Myš: 140km/h??? to si tě ani nevšimnou, nestojí to papírování za takovou blbost,,, včera jsem jel 155km/h tachometrových a dojeli mne, koukli, když jsem jel přes 80 rovných 80 tak odjeli a nic, tak že bych byl klidný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.