Přejít na obsah

POLICIE ČR, Městské a obecní policie

Romariooo

Doporučené příspěvky

Covece, myslim, ze smerem ven jsou az za tou mysi dirou, pokud si najizdel z D1, ale ted si nejsem uplne jistej, ale jsou tam. Jinak je jich nekolik na Jizni spojce jeste pred sjezdem z D1, ale tem ses vyhnul. A ta 70ka je primo na D1 prave za Jizni spojkou smerem do centra.

Aha, tak to jsem zobliga.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle zdrjů je tam tolerance na 82km/h, tak snad to bude Járo OK

to Myš: 140km/h??? to si tě ani nevšimnou, nestojí to papírování za takovou blbost,,, včera jsem jel 155km/h tachometrových a dojeli mne, koukli, když jsem jel přes 80 rovných 80 tak odjeli a nic, tak že bych byl klidný

To je otázka, ale nejspíš ne. Jen se teď lekám passatů v zrcátku :smich:

Odkaz ke komentáři

Majky: Co se zavedla povinna znacka o mereni, tak uz nemuzou merit pres vic useku.. Maji tam celkem 4 kamery, teoreticky tri useky, ale merit ted muzou jen na prvnim (1. a 2. kamera) a tretim (3. a 4. kamera). Driv merili i na druhem useku, ten je nejdelsi a vetsina ridicu netusila, ze se tam taky meri...

Odkaz ke komentáři

Majky: Co se zavedla povinna znacka o mereni, tak uz nemuzou merit pres vic useku.. Maji tam celkem 4 kamery, teoreticky tri useky, ale merit ted muzou jen na prvnim (1. a 2. kamera) a tretim (3. a 4. kamera). Driv merili i na druhem useku, ten je nejdelsi a vetsina ridicu netusila, ze se tam taky meri...

Jo čoveče tak jestli se tímhle řídíš tak jsi asi už bez papírů...projeď to zespoda od Baranďáku nahoru na štěrboholy a podívej se kde jsou značky začátek a konec měřeného úseku...

Opět se totiž měří celý úsek, dole nad Baranďákem je začátek měření rychlosti....značka konec je pak až na každém sjezdu...a pak až za tím druhým měřeným úsekem!

TAKŽE OPRAVDU POZOR NA TO!!!

Odkaz ke komentáři

takže takhle se kluci flákaj v pracovní době. Byl jsem hodit auto do bazaru a kohopak jsem to tam nenašel jak se v pracovní době kouká po autech? Když odjížděli, tak gumovali moc pěkně, to maj ty gumy pak asi tak na měsíc :)

Asi se byli podívat jestli tam nemají nějaké čorky:) Nebo určitě měli povinnou přestávku :) Je to přeci práce jako každá jiná...Já jim to nezávidím...

Odkaz ke komentáři

já jezdím jak se má - tedy na spojce určitě :)

Jo čoveče tak jestli se tímhle řídíš tak jsi asi už bez papírů...projeď to zespoda od Baranďáku nahoru na štěrboholy a podívej se kde jsou značky začátek a konec měřeného úseku...

Opět se totiž měří celý úsek, dole nad Baranďákem je začátek měření rychlosti....značka konec je pak až na každém sjezdu...a pak až za tím druhým měřeným úsekem!

Odkaz ke komentáři

jo a malé info

PČR měří taky v ulici Nedokončená silnice Štěrboholy - Kyje je tam za mostem značka 30km/h a zákaz předjíždění - schovávají se za křovím a rovnou to berou

PČR - NEOZNAČUJE ZNAČKAMA

http://www.mapy.cz/#x=133366784@y=13593459...93765_149833601

u bodu č. 4

tam to peněženku "trochu" bolelo :unsure: ale naštěstí dobrej :kol-85: Děkuji

Editováno: , autor: Majký
Odkaz ke komentáři

teď jsem to jel a je za každou kamerou konec a před novým úsek začátek měření, značky jsou jen na pravé straně silnice

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...