TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Covece, myslim, ze smerem ven jsou az za tou mysi dirou, pokud si najizdel z D1, ale ted si nejsem uplne jistej, ale jsou tam. Jinak je jich nekolik na Jizni spojce jeste pred sjezdem z D1, ale tem ses vyhnul. A ta 70ka je primo na D1 prave za Jizni spojkou smerem do centra. Aha, tak to jsem zobliga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 podle zdrjů je tam tolerance na 82km/h, tak snad to bude Járo OKto Myš: 140km/h??? to si tě ani nevšimnou, nestojí to papírování za takovou blbost,,, včera jsem jel 155km/h tachometrových a dojeli mne, koukli, když jsem jel přes 80 rovných 80 tak odjeli a nic, tak že bych byl klidný To je otázka, ale nejspíš ne. Jen se teď lekám passatů v zrcátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 podle zdrjů je tam tolerance na 82km/h, tak snad to bude Járo OK Diky chlape, to bude ok, pod to jsem to stahnul urcite. Bych necekal, ze je tam ta tolerance tak vysoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 hoši nic proti ale ty kamery na spojce mohou dělat i průměr z několika úseků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Majky: Co se zavedla povinna znacka o mereni, tak uz nemuzou merit pres vic useku.. Maji tam celkem 4 kamery, teoreticky tri useky, ale merit ted muzou jen na prvnim (1. a 2. kamera) a tretim (3. a 4. kamera). Driv merili i na druhem useku, ten je nejdelsi a vetsina ridicu netusila, ze se tam taky meri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jak říká P.T., vždy je za kamerou značka konec měření, mohli by to zkusit, to by s nimi někdo pěkně vyběhl, on pan velitel MP Praha už tak utíká před novináři, teď by už musel lozot kanálama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No nevím, těžko se bude dokazovat kde ten den byla značka, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 vypusť z hlavy zelenou a přemýšlej to je materiál tohle to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Palo: zase perliš... nebyl jsi dnes ve Vysokém Mýtě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Mamlasi z Bohdanče se taky snaží, ale asi jim to moc nejde s těma značkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Palo: zase perliš... nebyl jsi dnes ve Vysokém Mýtě? A to už tady oficiálně neměl být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 na té spojce u štěrbohol (zúžení na 2 pruhy) tak tam je 60km/h a nemají to označené tak tam teor. nemohou pokutovat MP ale PČR ano zad jim někdo dá záznam. ale jak potom najedeš na 5.května tak tam označení mají (70km/h). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Majky: Co se zavedla povinna znacka o mereni, tak uz nemuzou merit pres vic useku.. Maji tam celkem 4 kamery, teoreticky tri useky, ale merit ted muzou jen na prvnim (1. a 2. kamera) a tretim (3. a 4. kamera). Driv merili i na druhem useku, ten je nejdelsi a vetsina ridicu netusila, ze se tam taky meri... Jo čoveče tak jestli se tímhle řídíš tak jsi asi už bez papírů...projeď to zespoda od Baranďáku nahoru na štěrboholy a podívej se kde jsou značky začátek a konec měřeného úseku... Opět se totiž měří celý úsek, dole nad Baranďákem je začátek měření rychlosti....značka konec je pak až na každém sjezdu...a pak až za tím druhým měřeným úsekem! TAKŽE OPRAVDU POZOR NA TO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 No ja tam delsi dobu nejel, navic tak jako tak jezdim podle predpisu... Takze o svoje papiry se bat nemusim Stejne mi ta cela akce se znackama prijde uplne nesmyslna... Podle mne se maji dodrzovat predpisy vsude a ne jen tam, kde je to oznacene.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 takže takhle se kluci flákaj v pracovní době. Byl jsem hodit auto do bazaru a kohopak jsem to tam nenašel jak se v pracovní době kouká po autech? Když odjížděli, tak gumovali moc pěkně, to maj ty gumy pak asi tak na měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 takže takhle se kluci flákaj v pracovní době. Byl jsem hodit auto do bazaru a kohopak jsem to tam nenašel jak se v pracovní době kouká po autech? Když odjížděli, tak gumovali moc pěkně, to maj ty gumy pak asi tak na měsíc Asi se byli podívat jestli tam nemají nějaké čorky:) Nebo určitě měli povinnou přestávku Je to přeci práce jako každá jiná...Já jim to nezávidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Pěknej ulovek Tome...ber to tak že to jsou taky lidi a nemužou být nonstop na dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 já jezdím jak se má - tedy na spojce určitě Jo čoveče tak jestli se tímhle řídíš tak jsi asi už bez papírů...projeď to zespoda od Baranďáku nahoru na štěrboholy a podívej se kde jsou značky začátek a konec měřeného úseku...Opět se totiž měří celý úsek, dole nad Baranďákem je začátek měření rychlosti....značka konec je pak až na každém sjezdu...a pak až za tím druhým měřeným úsekem! TAKŽE OPRAVDU POZOR NA TO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) jo a malé info PČR měří taky v ulici Nedokončená silnice Štěrboholy - Kyje je tam za mostem značka 30km/h a zákaz předjíždění - schovávají se za křovím a rovnou to berou PČR - NEOZNAČUJE ZNAČKAMA http://www.mapy.cz/#x=133366784@y=13593459...93765_149833601 u bodu č. 4 tam to peněženku "trochu" bolelo ale naštěstí dobrej Děkuji Editováno: 3. Květen 2009, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Pěknej ulovek Tome...ber to tak že to jsou taky lidi a nemužou být nonstop na dálnici. nj, ale za naše prachy a ještě jak vidím, jak tomu za naše prachy dávaj čočku... Jinak samozřejmě je dobře, že tím pádem neloví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 nj, ale za naše prachy a ještě jak vidím, jak tomu za naše prachy dávaj čočku... Jinak samozřejmě je dobře, že tím pádem neloví. hmmm taky jsi se mohl dát k PČR a dávat tomu za naše prachy...nevím ale příjde mi to jako závist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tome: náhodou těm klukum co jezdí v terénu fandim a jak jsem už několikrát psal je to mnohem učinější než stát za bukem a měřit rychlost 10metru před ukončením obce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já být jejich šéf ja bych jim dal čumět na ojetý pelechy, hybaj na ulici a sbírat dušičky(pokuty) zdraví vrchní policejní pekelník Miles PS doufám, že si nevybíraly káru co si po šichtě koupí, tay už jsem o podobným slyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Myslím že u PČR to není žádnej medík ať jezdíš nebo si pochůzkář. Jsou místa kde se prošustruje mnohem víc jakoby z našich peněženek a nikomu to nevadí a nepoukazuje se na to. Editováno: 3. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jo čoveče tak jestli se tímhle řídíš tak jsi asi už bez papírů...projeď to zespoda od Baranďáku nahoru na štěrboholy a podívej se kde jsou značky začátek a konec měřeného úseku...Opět se totiž měří celý úsek, dole nad Baranďákem je začátek měření rychlosti....značka konec je pak až na každém sjezdu...a pak až za tím druhým měřeným úsekem! TAKŽE OPRAVDU POZOR NA TO!!! teď jsem to jel a je za každou kamerou konec a před novým úsek začátek měření, značky jsou jen na pravé straně silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.