mischicka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hlavně jestli teď po návratu z NY nejsi v domácím léčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No v NY jsem nebyl, i kdyz pravda Texas je Mexiku jeste bliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Miles: Cepice nemame Ale prymky ano.. ale zklamalo mě, že nemáte padáky Editováno: 27. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) ad nakladaky , po kousku cesty dom se zacal za steracem vlnit nejaky hadr ktery se ukazal byt blockem MP pomerne rozmocenym takze nasledoval jen telefonat s tim ze tam byly nakladaky a navrat zpet v planu neni at si to poslou k nam a opet poukazuji ze byla osoba blizka vyuzita po pravu Editováno: 27. Květen 2009, autor: warhead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No v NY jsem nebyl, i kdyz pravda Texas je Mexiku jeste bliz Tak to musí být Žitný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mischicka: Ten tak leda po vysilacce :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) No, taky pohled...Tobe vadi "podezreni ze spachani prestupku", mne vadi "osoba blizka"... Kazdy se tu bavime trochu o necem jinem.. No a MP sice neni statni policie, ale ne vsichni/vsude jsou jen po vydelcich. Kdyz pokutuji za spatne parkovani, za vysokou rychlost, je to jen o vydelcich? Nebo o potrestani tech, kteri porusuji zakon? Kdyz by ten samy prestupek pokutovala PCR, je to v poradku, ale kdyz ho pokutuje MP, je to spatne? Nechme toho... Ja zastavam nazor, ze zakony/predpisy se maji dodrzovat, a pokud je nedodrzuju, tak musim pocitat s nasledky. To, ze jsou nekdy predpisy nesmyslne, nevyresim tim, ze je budu porusovat a pak se vymlouvat na osobu blizkou.. Tot vse k tomuto tematu.. Asi Proč jsem usoudil, že jsi hranatá čepice???? Tak si přečti co jsi napsal ve 3 odstavci 2 věta, cituji:" Kdyz pokutuji za spatne parkovani, za vysokou rychlost " No a potom mi napíšeš, že jsem celkem vedle? V té větě píšeš, když pokutuji. Z toho jsem usoudil v návaznosti na ostatní slova, že jsi měšťák. OK? Editováno: 27. Květen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Proč jsem usoudil, že jsi hranatá čepice???? Tak si přečti co jsi napsal ve 3 odstavci 2 věta, cituji:" Kdyz pokutuji za spatne parkovani, za vysokou rychlost "No a potom mi napíšeš, že jsem celkem vedle? V té větě píšeš, když pokutuji. Z toho jsem usoudil v návaznosti na ostatní slova, že jsi měšťák. OK? jelikoz pise bez diakritiky je jasne, ze tam ma byt - pokutují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jo, baurak ma naprostou pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Baurak má vždycky pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A pokud nahodou pravdu nema, plati predchozi veta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak to platí doma néé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A i kdyby byl, tak co?! Už třetí den se to tu kolem toho motá I ty měšťáci dělaj "jen" svojí práci a ne všechno co udělají je špatné. Je mi jasné, že určité skupině lidí by vyhovovalo, kdyby žádná MP nebyla a vše řešila PČR, prt. těch nikdy nebude dost a spousta těch "běžných" nešvarů typu parkování kde se zrovna hodí, nějaký ten kilometr až desetikilometr navíc oproti povolené rychlosti, atd. by zůstala nepostižená. Vždyť je přece jedno kdo to špatné parkování řeší, nebo je v tom nějaký zásadní rozdíl jestli hranatá nebo kulatá čepice??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) mischicka: Tak pod to se podepisu... Presne to jsem mel na mysli edit: A moje zamestnani uz nechme stranou, myslim ze z avataru je to celkem jasne.. Editováno: 28. Květen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 počkej, až začne MP lítat ve vzduchu, on tam musí být taky někdy pěkný bordel co?, vzdušná Policie, to bude sci-fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 mischicka: Tak pod to se podepisu... Presne to jsem mel na mysli edit: A moje zamestnani uz nechme stranou, myslim ze z avataru je to celkem jasne.. Já jsem s Tebou celou dobu tiše souhlasil, ale nechtěl jsem se zapojovat, prt. tuším reakci oponenta, ale dneska už jsem to prostě nevydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 edit: A moje zamestnani uz nechme stranou, myslim ze z avataru je to celkem jasne.. Fotis letadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 krysarr: tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak to jsme kolegove http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=146604 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak takovou avioniku bych si taky nechal libit Ale to uz jsme trochu moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak vcera jsem narazil na idiota mestskyho policajta, kreten ktery semnou nechtel resit prestupek na miste!!! a prestupek, ktery se vubec nestal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Co byl problém? Pokud jste se nemohli shodnout na tom zda se stal nebo ne, tak se to přece nedá vyřešit na místě, nebo to nechtěl vůbec řešit i kdybys mu kývnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 zastavil jsem v Praze v centru na modre zone, stal vylezl jsem z auta a sel jsem do restaurace za znamejma, mezi tim uz me psal u auta pokutu tak jsem se vratil a rikal jsem mu, ze jsem ted prijel a ze jedu pryc, rek ze ho to nezajima, ze je tam uz deset minut a to auto tam celou dobu stoji coz byla lez. Na to me rekl, ze ma stejne nejmensi bloky 500,- a ze to semnou na miste resit nebude. To, ze jsem mel ty kluky jako svedky me napadlo az kdyz odesel. Byl to arogantni blbecek, kterej si ani nesundal brejle kdyz semnou mluvil (slunecni), kazdopadne ode me neuvidej ani korunu a jestli me to vubec poslou tak bude mit panacek hold problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Hm, pěkné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tohle je nářez. Takhle se na ně musí: http://www.novinky.cz/krimi/169900-policis...eneho-audi.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.