baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 slusnej zasah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tohle je nářez. Takhle se na ně musí: http://www.novinky.cz/krimi/169900-policis...eneho-audi.html Hezky, takhle na ne, Sergejovi se to asi moc nelibilo, ale muze bejt rad, ze nemel prostrelenou taky treba hlavu, coz by bylo levnejsi a lepsi reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ty kaco co to mel za skla ? tamhle ty rusky cayenny mely skla hned durch a tady usmudlankovi sekaji do skla sekyrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Včera těch zásahů bylo víc - tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Stále říkám, chytit a pokud je vše bezpečně prokázáno, tak zmlátit a hned před zrychlený soud, tam 5 až 10 let v dolech o vodě a suchém chlebu a potom zastřelit a hodit na hnůj. Hned by bylo lépe, psal jsem již jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ty si mi ale nejakej citlivej... nasrat na chleba a vodu, nechal bych je tam, dokud by nechcipli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Stále říkám, chytit a pokud je vše bezpečně prokázáno, tak zmlátit a hned před zrychlený soud, tam 5 až 10 let v dolech o vodě a suchém chlebu a potom zastřelit a hodit na hnůj. Hned by bylo lépe, psal jsem již jinde Taktez, a plne to podporuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 mně by jen zajímalo, jestli to auto bylo jeho. nejspíš ne, určitě kradené. Tak by mně zajímalo, komu z vás by se to taky líbilo, kdyby šlo o vaše auto? Myslím, že šel vytáhnout ven i bez takových škod na autě a dát mu co proto až by byl venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No nevím, byl jsem u té druhé honičky-přestřelky a vím jak ten policajt co střílel volal šéfovi a střelbu obhajoval, takže to nebude tak, že si jen tak rozbijou okno, zastřílí, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 http://zpravy.idnes.cz/pri-srazce-auta-s-m...161158_krimi_dp A co tenhle curak? Zlyncovat, a nechat nekde schnit, co s nim? Bez ridicaku, nadranej a jeste to auto bylo ukradeny... mrtvy, tezce zraneny, co se stane jemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mně by jen zajímalo, jestli to auto bylo jeho. nejspíš ne, určitě kradené. Tak by mně zajímalo, komu z vás by se to taky líbilo, kdyby šlo o vaše auto? Myslím, že šel vytáhnout ven i bez takových škod na autě a dát mu co proto až by byl venku. No vzhledem k tomu, ze to melo nemecky placky Hlavne, pokud jezdil po uzkym chodniku mezi lidma, obouchaval auta, pochybuju, ze by zastavil, kdyby tam zrovna sla naka starenka se psem, lip to udelat nemohli, snad ho jen zastrelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no lepší jedno boční okýnko prostřelené, než zdemolované celé auto dyť on už neměl kam ujet, stačilo v klidu rozbít jedno okýnko a vyčoudit ho paralyzerem. Myslím, že nebylo nutné se na to auto auto vrhnout ze všech stran a zdemoovat ho celé. Ale nebyl jsem u toho, tak třeba nemám správné informace. Ale pro majitele toho auta by bylo lepší, kdyby se vůbec nenašlo nebo kdyby ho raději podpálili i s tím hajzlem a nechali vyhořet do mrtě, než dostat zpátky vrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no lepší jedno boční okýnko prostřelené, než zdemolované celé auto To kazdopadne Ale skla jeste nejsou tak brutalni, i kdyz asi lak taky dostal na prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 http://zpravy.idnes.cz/pri-srazce-auta-s-m...161158_krimi_dpA co tenhle curak? Zlyncovat, a nechat nekde schnit, co s nim? Bez ridicaku, nadranej a jeste to auto bylo ukradeny... mrtvy, tezce zraneny, co se stane jemu? A nakonec dostane podmínku na 12 měsíců a jezdit bude dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No pry je obvinen ze 4 trestnych cinu, takze snad si posedi dyl, parchant. Zaslouzil by povesit na rahno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Smutny...raději to nevědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No pry je obvinen ze 4 trestnych cinu, takze snad si posedi dyl, parchant. Zaslouzil by povesit na rahno Vím, ale aby to tak bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Njn, u nas je vsechno mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jsem tu už nejmíň 10x psal mou osobní zkušenost s borcem co mě a manželku napadl po té co se vloupal do baráku jejích rodičů, dostal za to nějakou směšnou podmínku, prt. se u soudu omlouval a škoda na majetku byla minimální, pak boural autem, ve 180 km/h, v dešti, sjeté gumy a v protisměru zabil jednu ženskou, uhořela, a 4 zmrzačil, další podmínka byť už v jedné byl a sedět šel až za další ublížení na zdraví, na rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty woe, strasny, tohle jde fakt jen u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Taky jsem to nepochopil...jsem si vždycky myslel, že když v podmínce spácháš další přestupek či dokonce trestný čin, tak jdeš rovnou, a ono asi ne e... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mozna zalezi na tom, jak tlusta obalka se objevi ve spravnych rukou na soude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Asi, jinak nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Další policejní akce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Zajímalo by mě jestli se pčr bude vztekat kvůli čirým blinkům v blatníku s bilýma žárovkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.