Vasekk Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Tak to máme stejnej vkus Mě se právě Solidy taky moc líbí a proto hledám co nejpodobnější design, ale leštěnky Jsem zvědavej na ty tvoje.... Hodně podobné solidům jsou audinácké 5ti paprsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jo 5 paprsky od audi jsou cool a kdyz s evylesti tak to bude masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Braska tak jak to vypada bude vymena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 No brácha pořád lamentuju jaký ty kolesa a výměna bude určitě, chci si udělat na zimu sadu 17" Teď ještě uvažuju o nějakejch pružinách aby to vypadalo fajnově Ty tam máš pružiny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Jeste ne,ale uz pokoukavam a brzko tam pujdou ....Po dovce objedavam cca za mesic.... Nejvic se mne zamlouvaji Eibachy nebo Weitec a pak jeste 20mm podlozky do zadu a 15mm do predu A nechavam 17" nechci tvrdou lavici...Ono je mit pekny auti na zemi jako PTica ale jak by to vypadalo kdybych jel na dovcu nebo ve 4 s nakupem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ahoj, tak mám další tip na ALU Jsou to 8x18 z Audi RS6 Pořád to propočítávám a nakonec mi vyšlo nejlíp ET30 a pneu 235/40/18. Kola povylezou ven o 18mm a celkový průměr se zvětší o 5mm což je pakatel. Když bych dal 225/40/18 tak bude průměr o 1mm větší, ale zase je širší ráfek to znamená roztažení gumy a zbyde z toho šlupka Tak co myslíš brácha???? Jinak je mi líto, že jsem nemohl na ten srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 RS6 jsou libovy kola presne muj vkus Jen bych si pockal a sehnal orig RS6 ne repliku Pneu bych dal teda 225/40 nejenom ze to je nejvice pouzivany rozmer v 18" takze cena je lepsi oproti 235 ale take bude schvaleny na Supika,ale 235 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 vzhledem k tomu, že stejně nebudu nic schvalovat tak gumy lepší širší Proč myslíš čekat na origo??? Já scháním a nic moc. Našel jsem repliky Alessio a ty si myslim, že by snad mohly bejt dobrý nee?? Já měl Alessia na Passatu a spokojenost...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita Tim nerikam ze MAM jsou spatny,ale.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita Tim nerikam ze MAM jsou spatny,ale.... Kurňa Petříku MAM jsou good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoeTroska Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 (editace) Ježiš, vys**te se už na ty A8mácké kola, MAM neMAM, má je už každý, copak už nejsou žádné jiné kola? Editováno: 26. Červen 2008, autor: JoeTroska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita Tim nerikam ze MAM jsou spatny,ale.... PTica nemá origa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Aha tak nic vracim zpatky ...Braska kup RS6 nejlepe vytunene od lestimekola aby vypadaly takto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 ... ja na MAM 8 nedam dopustit myslim ze Supikovi pristanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Kua to vypadá spíš na chromáče než vyleštěné hm?? Jinak to je naprostá bomba - přesně to bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Lesteni... prace firmy lestimekola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Tak Brácha už máš nablejskaný kolesa??? Já po dlouhé rozvaze půjdu taky do Solidů a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Nene ,ted resim listy do laku,kapku hudbu a interier.... Mam ted problemy s praci tak se mne nechce dvakrat moc davat penize do auta Solidy jsou myslim dobra volba pokud nechces neco extra a mit stale takovy orig uhlazeny design Jo a prodava je stale myslim Kacer,ty muzu jen doporucit malo kdo se o ne tak staral jako prave On... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 20. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Kačer jo? A nevíš jestli je ještě má?? BERU HNED!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 MA je,alespon co sem mu psal naposledy napis mu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Zdárek, tak už jsem sehnal Solidy a už se na ně moc těšim. Ještě nové pneu a pak dám fotos . Ještě ladim facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Braska tak ted budem jak dvojce Zrcatka vid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Zatim mám zadní světla a masku. O zrcátkách uvažuju, ale nevim. Skoro mi přijdou hezčí ty starší....mno uvidíme Jak tys pokročil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Maska,svetla facelit,interier do laku(klavirovka),podlozky pod kola,SPZ na pevno bez podlozky,kompletni osviceni LED,zakazkove napisi,mracitka,predni mrizky klavir,pod spojler Cupra R ;)a listy chrom pod okna, ted jen lestim a projizdim se... Dale uvidim,koncim ted v praci takze nalada neni upa nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Tak to už asi vypadá jináč viď? Hoď nějaký foto z poslední doby ať se pokochám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.