Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak to máme stejnej vkus :palec2: Mě se právě Solidy taky moc líbí a proto hledám co nejpodobnější design, ale leštěnky :) Jsem zvědavej na ty tvoje.... ;)

Hodně podobné solidům jsou audinácké 5ti paprsky

Jo 5 paprsky od audi jsou cool ;) a kdyz s evylesti tak to bude masakr :)

Braska :) tak jak to vypada bude vymena ?

• Autor

No brácha pořád lamentuju jaký ty kolesa a výměna bude určitě, chci si udělat na zimu sadu 17" :) Teď ještě uvažuju o nějakejch pružinách aby to vypadalo fajnově :) Ty tam máš pružiny??

Jeste ne,ale uz pokoukavam a brzko tam pujdou ....Po dovce objedavam cca za mesic....

Nejvic se mne zamlouvaji Eibachy nebo Weitec ;) a pak jeste 20mm podlozky do zadu a 15mm do predu :)

A nechavam 17" nechci tvrdou lavici...Ono je mit pekny auti na zemi jako PTica ale jak by to vypadalo kdybych jel na dovcu nebo ve 4 s nakupem :p

• 3 týdny později...
  • Autor

Ahoj, tak mám další tip na ALU ;)

Jsou to 8x18 z Audi RS6 :) Pořád to propočítávám a nakonec mi vyšlo nejlíp ET30 a pneu 235/40/18. Kola povylezou ven o 18mm a celkový průměr se zvětší o 5mm což je pakatel. Když bych dal 225/40/18 tak bude průměr o 1mm větší, ale zase je širší ráfek to znamená roztažení gumy a zbyde z toho šlupka :feve: Tak co myslíš brácha???? Jinak je mi líto, že jsem nemohl na ten srazík :aggressive:

RS6 jsou libovy kola presne muj vkus ;) Jen bych si pockal a sehnal orig RS6 ne repliku :)

Pneu bych dal teda 225/40 nejenom ze to je nejvice pouzivany rozmer v 18" takze cena je lepsi oproti 235 ale take bude schvaleny na Supika,ale 235 ??? :)

• Autor

vzhledem k tomu, že stejně nebudu nic schvalovat tak gumy lepší širší :) Proč myslíš čekat na origo??? Já scháním a nic moc. Našel jsem repliky Alessio a ty si myslim, že by snad mohly bejt dobrý nee?? Já měl Alessia na Passatu a spokojenost......

Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 :D:rolleyes:

Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita -_-

Tim nerikam ze MAM jsou spatny,ale.... ;)

Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 :D:rolleyes:

Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita -_-

Kurňa Petříku MAM jsou good. :p

Ježiš, vys**te se už na ty A8mácké kola, MAM neMAM, má je už každý, copak už nejsou žádné jiné kola? :kol-19:

Upraveno od JoeTroska

PTica nemá origa :p

Aha tak nic vracim zpatky :palec2: ...Braska kup RS6 nejlepe vytunene od lestimekola aby vypadaly takto.... :p:)lol

post-8971-1214511472_thumb.jpg

... ja na MAM 8 nedam dopustit ;) myslim ze Supikovi pristanu :palec2:

post-13322-1214514788_thumb.jpg

• Autor

Kua to vypadá spíš na chromáče než vyleštěné hm?? Jinak to je naprostá bomba - přesně to bych bral :palec2:

Lesteni... ;) prace firmy lestimekola :)

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak Brácha už máš nablejskaný kolesa??? Já po dlouhé rozvaze půjdu taky do Solidů a hotovo :palec2:

Nene ;) ,ted resim listy do laku,kapku hudbu :band a interier.... :)

Mam ted problemy s praci tak se mne nechce dvakrat moc davat penize do auta :(;)

Solidy jsou myslim dobra volba pokud nechces neco extra a mit stale takovy orig uhlazeny design ;)-_- Jo a prodava je stale myslim Kacer,ty muzu jen doporucit malo kdo se o ne tak staral jako prave On...

• Autor

Kačer jo? A nevíš jestli je ještě má?? BERU HNED!!!!

MA je,alespon co sem mu psal naposledy napis mu SZ ;)

• 2 týdny později...
  • Autor

Zdárek, tak už jsem sehnal Solidy a už se na ně moc těšim. Ještě nové pneu a pak dám fotos :palec2: . Ještě ladim facelift :)

Braska tak ted budem jak dvojce ;):D:rolleyes:

Zrcatka vid....

• Autor

Zatim mám zadní světla a masku. O zrcátkách uvažuju, ale nevim. Skoro mi přijdou hezčí ty starší....mno uvidíme :palec2: Jak tys pokročil??

Maska,svetla facelit,interier do laku(klavirovka),podlozky pod kola,SPZ na pevno bez podlozky,kompletni osviceni LED,zakazkove napisi,mracitka,predni mrizky klavir,pod spojler Cupra R ;)a listy chrom pod okna, ted jen lestim a projizdim se...

Dale uvidim,koncim ted v praci takze nalada neni upa nejlepsi :sleep:;)

• Autor

Tak to už asi vypadá jináč viď? Hoď nějaký foto z poslední doby ať se pokochám :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.