Červen 2, 200817 r Tak to máme stejnej vkus Mě se právě Solidy taky moc líbí a proto hledám co nejpodobnější design, ale leštěnky Jsem zvědavej na ty tvoje.... Hodně podobné solidům jsou audinácké 5ti paprsky
Červen 4, 200817 r Autor No brácha pořád lamentuju jaký ty kolesa a výměna bude určitě, chci si udělat na zimu sadu 17" Teď ještě uvažuju o nějakejch pružinách aby to vypadalo fajnově Ty tam máš pružiny??
Červen 5, 200817 r Jeste ne,ale uz pokoukavam a brzko tam pujdou ....Po dovce objedavam cca za mesic.... Nejvic se mne zamlouvaji Eibachy nebo Weitec a pak jeste 20mm podlozky do zadu a 15mm do predu A nechavam 17" nechci tvrdou lavici...Ono je mit pekny auti na zemi jako PTica ale jak by to vypadalo kdybych jel na dovcu nebo ve 4 s nakupem
Červen 25, 200817 r Autor Ahoj, tak mám další tip na ALU Jsou to 8x18 z Audi RS6 Pořád to propočítávám a nakonec mi vyšlo nejlíp ET30 a pneu 235/40/18. Kola povylezou ven o 18mm a celkový průměr se zvětší o 5mm což je pakatel. Když bych dal 225/40/18 tak bude průměr o 1mm větší, ale zase je širší ráfek to znamená roztažení gumy a zbyde z toho šlupka Tak co myslíš brácha???? Jinak je mi líto, že jsem nemohl na ten srazík
Červen 26, 200817 r RS6 jsou libovy kola presne muj vkus Jen bych si pockal a sehnal orig RS6 ne repliku Pneu bych dal teda 225/40 nejenom ze to je nejvice pouzivany rozmer v 18" takze cena je lepsi oproti 235 ale take bude schvaleny na Supika,ale 235 ???
Červen 26, 200817 r Autor vzhledem k tomu, že stejně nebudu nic schvalovat tak gumy lepší širší Proč myslíš čekat na origo??? Já scháním a nic moc. Našel jsem repliky Alessio a ty si myslim, že by snad mohly bejt dobrý nee?? Já měl Alessia na Passatu a spokojenost......
Červen 26, 200817 r Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita Tim nerikam ze MAM jsou spatny,ale....
Červen 26, 200817 r Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita Tim nerikam ze MAM jsou spatny,ale.... Kurňa Petříku MAM jsou good.
Červen 26, 200817 r Ježiš, vys**te se už na ty A8mácké kola, MAM neMAM, má je už každý, copak už nejsou žádné jiné kola? Upraveno Červen 26, 200817 r od JoeTroska
Červen 26, 200817 r Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita Tim nerikam ze MAM jsou spatny,ale.... PTica nemá origa
Červen 26, 200817 r Aha tak nic vracim zpatky ...Braska kup RS6 nejlepe vytunene od lestimekola aby vypadaly takto....
Červen 27, 200817 r Autor Kua to vypadá spíš na chromáče než vyleštěné hm?? Jinak to je naprostá bomba - přesně to bych bral
Srpen 12, 200817 r Autor Tak Brácha už máš nablejskaný kolesa??? Já po dlouhé rozvaze půjdu taky do Solidů a hotovo
Srpen 14, 200817 r Nene ,ted resim listy do laku,kapku hudbu a interier.... Mam ted problemy s praci tak se mne nechce dvakrat moc davat penize do auta Solidy jsou myslim dobra volba pokud nechces neco extra a mit stale takovy orig uhlazeny design Jo a prodava je stale myslim Kacer,ty muzu jen doporucit malo kdo se o ne tak staral jako prave On...
Září 3, 200817 r Autor Zdárek, tak už jsem sehnal Solidy a už se na ně moc těšim. Ještě nové pneu a pak dám fotos . Ještě ladim facelift
Září 4, 200817 r Autor Zatim mám zadní světla a masku. O zrcátkách uvažuju, ale nevim. Skoro mi přijdou hezčí ty starší....mno uvidíme Jak tys pokročil??
Září 4, 200817 r Maska,svetla facelit,interier do laku(klavirovka),podlozky pod kola,SPZ na pevno bez podlozky,kompletni osviceni LED,zakazkove napisi,mracitka,predni mrizky klavir,pod spojler Cupra R ;)a listy chrom pod okna, ted jen lestim a projizdim se... Dale uvidim,koncim ted v praci takze nalada neni upa nejlepsi
Září 5, 200817 r Autor Tak to už asi vypadá jináč viď? Hoď nějaký foto z poslední doby ať se pokochám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.