Přejít na obsah

JoeTroska

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli JoeTroska

  • Narozeniny 10.10.1987

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    265185649

Oznámení JoeTroska

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jejda pánové, rad několik.. žhavení mi při tom vůbec nesvítí, jediné co se někdy stane je, že když to dlouho točím, tak to pípne a rozsvítí se olej.. nebo těsně po nastartování.. auto zdechlo popravdě ani nevim jak, prostě otáčky padaly zvolna dolu až to zhaslo, na první křižovatce sem to ani nepostřehl, dokud sem se nechtěl rozjet, řvalo mi do toho rádio.. pak sem si na to sice dal už pozor, ale přišlo mi, že to nezdechá jako když vypínám klíčem, to se vždy ten motor i auto trochu zatřepe, jako by zadusí.. tohle bylo jiné, prostě pozvolné, jako by nic.. a ještě jedna věc, když to naskočilo, musel sem to držet pořád v plných otáčkách, chcípalo to i při řazení.. stačilo tak ujet necelý km, a auto už drželo volnoběh a bez problémů až domů.. jinak dnes ráno opět nechtělo chytit.. ale tak to už beru jako denní chleba .. jeden známí, mi radil, že jestli to není tím že auto v uplynulém půlroce přes týden povětšinou stojí, a jede jen o výkendech a to max 100km, že by se tam nějak vysrážela nafta nebo tak něco?
  2. Zdravím, čím více se blíží hranice 200tis. ujetých km, tím více se mi zdá, že je konec bezstarostného ježdění.. začal se mi objevovat tenhle problém, když auto stojí delší dobu.. 3-4 dny, nejde pak nastartovat.. chytne třeba až na po páté, jako by tahalo naftu až z nádrže.. dělá to jak se tomu za chce.. někdy po týdnu stání, někdy stačí jen jeden den.. ovšem tento týden jsem ujel asi 100km v kuse, na kraji města zastavil, asi za pět minut sem chtěl nastartovat a ouha, zase nešlo nastartovat.. asi po čtvrté to naskočilo, přijedu na první křižovatku, přibrzdím a auto zdechne.. opět stejná situace.. chytlo na po páté.. tohle se opakovalo ještě na dvou křižovatkách, jednu z nich sem dokonce solidně zablokoval a řeknu vám, že mi bylo celkem trapně, když na mě ta stodvacítka ze zadu troubila.. od té třetí křižovatky sem odjel na najbližší parkoviště, zastavím, auto drží na volnoběh a nic.. dalších 100km domů taky bez jakéhokoli problému.. mužete mi někdo vysvětlit co má muj Supík za "krámy" ?? Jinak na diagnostice jsem byl, a tradičně čistý rejstřík..
  3. Já je dal na svého taky a strach o ně nemám.. musíte být jen trochu vynalézavý kluci a použít dobré lepidlo. A má to i tu výhodu, že lišty po čase nezačnou odstávat, jak bývá u některých supů zvykem..
  4. Kdyby měl někdo zájem, zase se ke mě dostaly nějaké chromové lišty pod okna. Nejsou sice úplně top stav, pár škrábanečků na nich je, ale když si je někdo přejede silichromem či něčím podobným tak si myslím že parádu udělají.. cena 1500kč za sadu. Při osobním odběru ve Zlíně dám slevu na cestovné 500kč. Fotky přidám večer, když bude zájem. Jinak se omlouvám za umístění tématu, nechtěl sem to dávat do bazaru, páč podle mě by si tam toho superbáci ani nevšimli.
  5. JoeTroska

    chromove listy

    Kdyby měl někdo zajem, tak muzu sehnat lišty pod okna.. kamarad mi je nabizel, ale momentalne je to pro me "zbytečné" vydání, tak bych je poskytl dal..
  6. JoeTroska

    ALU KOLA 18"

    Ježiš, vys**te se už na ty A8mácké kola, MAM neMAM, má je už každý, copak už nejsou žádné jiné kola?
  7. V tomhle s vámi moc nesouhlasim. Ikdyz je superb manažerský vůz nevidim nic špatneho na tom zvyraznit to co je za koly. Zatim na to slyšim jen same kladné ohlasy. Červenou bych si ja osobne asi nedal, ja mam na všech škodovkach odjakživa zelenou, ale je to věc vkusu každého.. někdo rad zelenou, někdo červenou, jiný černou a nebo rezavou
×
×
  • Vytvořit nový...