Doktorone Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 taky jsem loni právě s ohledem na papírování koupil 17 který už byli zapsaný abych se stim nemusel zabejvat a třeba pokud koupíš kola od nějaký dobrý firmy, i když tohle byla asi záležitost eshopu, tak ti kroužky přibalej, mě dali vymezovací kroužky, šrouby, ventily a ještě poštovný zdarma, takže to bylo vyřešené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Jasne, to je snad samozremosti pri koupi novych kol, ja tedka zatim z druhe ruky a jak posetrim, tak pote nove. Treba delat jeste jine veci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 tak to jo, ale třeba ty kroužky k tomu dotyčný prodávající bude mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Ty 2 nebo 3 stovky zas neresim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Ehm máte někdo zkušenosti s koly značky RSW ?? Na forech se názory docela liší, tak se zeptám tady kdo je má a kdo né a jak je snimi spokojen na supech :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 moc chvály jsem na ně nečet když jsem loni koukal po kolech, prý plastelína, ale podotýkám že nemám vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Aby fakt dneska člověk kvalitní kola pohledal A když jsou dobrá, tak jsou buď předražená, nebo né-moc pěkná... Na jakou kvalitní značku bych se měl koukat ?něco na počtení, ale je to jen tak ve zkratce: http://auto-moto.nej-recenze.cz/recenze-alu-kola-kvalitni-levne-alu-disky.htm Editováno: 16. Březen 2014, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 spíš koukej na zkušenosti těch co na tom jezdili, jasně že eshop nebude žádný kola pomlouvat, možná ty co sám neprodává, ale jak říkám, já je sám neměl, je fakt že jsou právě levnější, takže na něčem tam šetřit musej, hodně lidí je má hlavně z důvodu nízký ceny, a třeba nebudou zas tak měkký, co jsem to loni projížděl, tak většinou jsem se setkal z názorama měkký, plastelína, po půl roce nebyly kulaté a tak podobně, ale vše je to z různých fór, né z nějakých testů, třeba napíše někdo kdo je má, i tady na foru když dáš vyhledat RSW, tak to najde asi 3 strany vláken kde se probíraj a pár lidí je má, tak jim třeba napiš, ale chápu, že to chceš pořídit co nejdřív, a druhá stránka, že ověřené značky stojej raketu, ale určitě se nespleteš v BBS, OZ, AEZ , atd, někdo určitě doplní, pak japonci maj kvalitní kola, ale taky nejsou nejlevnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 (editace) Jasně, určitě kouknu Zatím jsem si pohrál se třemi druhy kol co se mi tak zatím nejvíce libí. Jsou ty RSW - 6500, AUDI - 7500 a OZtka 10 000 (s pneu). Foto máte hozené dole. Pomůžete mi s rozhodnutím ? Díky :-)http://forum.skodahome.cz/gallery/image/50423-audi/ http://forum.skodahome.cz/gallery/image/50424-oztka/http://forum.skodahome.cz/gallery/image/50425-rsw/ Něják mi obrázky nešlo nahodit přímo do komentu, tak máte odkaz :-) Editováno: 17. Březen 2014, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 jak se jmenujou ty kola od OZ a ty od audi, takhle je to takový zvláštní jak je to tam fláknutý na tý fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) No, to právě netuším :-/ Zkusím zjistit :-)Tak OZtka již jsou smazána :-) Editováno: 18. Březen 2014, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Za mě ty Audi, jinak ty RSW taky nejsů špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Diky za nazor ;-) ja se jedu koncem tydne podivat na ty RSWcka, jsou kousek odeme, ty audyny jsou pres 100kilaku a drazsi. Ale asi jen o 1000kc, takze pohoda. Jeste uvidim zda se neco nenaskytne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Zdarec mam dotaz ohledne kol. Mam v merku 5x112 r18 et 20 co ET znamena? Bude to vice zapustene nebo mene budou treba podlozky nebo je pouzit nemuzu? Nevyznamse vubec v tomto diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Trosku upresnim dotaz jde mi o to jestli kola budou moc zapustene anebo budou moc vycnivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) Už máš představu ? :-) ET20 bude moc venku Editováno: 24. Březen 2014, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jak píše Honza.Čím menší ET tím jde kolo více ven.Klasika na supovi je ET 35 takže pokud máš ET20 tak kolo bude o 15mm blíž k blatníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tqkze to bude vypada lt pekne na chuja takze jebat skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 proč na chuja?Ostatní tam jebou podložky a ty bys to měl bez nich.Já bych to bral hned kdyby tehdy taková kola byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 No nejak si to nedokazu predstavit jak moc vysunute to bude a jak to bude na aute vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jedna se o audi sline kola jako mel stanley akorat 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 presne,proc fuj,naopak,ja mam technicaku et 40 a nazuto mam 35,kdyby to bylo legalni,tak dam 1 az 1,5 podlozky a bylo by to krasne zarovnany s blatnikem,takhle to mam cca 1 cm schovany,jeste taky jak to ma sirokej rafek?to je ten udaj s J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/33027990/Originalni-alu-Audi-r18-s-pneu.php Jsou to tyto ten udaj tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 tak moje auto jsi viděl a já mám podložky 15mm což by odpovídalo tvému ET.Pokud si to pamatuješ tak víš kde to lezlo.Bylo to zároveň s blatníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.