bazycek Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tak to je dobre ja myslel ze to bude 1.5 cm pres blatnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaTy Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) takže zkusit sehnat typový list k jiným kolům, co jsou podobné. Tacho mám rozhozené nejspíš i teďka na 16tkách (přes městské radary o cca 10km/h). Kterých gum je tedy více ? 225/40 nebo 225/45 ? většinou kupuju každý rok jeté, vychází to dlouhodobě levněji.... Kdo použivá tedy jaké ? :-) Typový list ke kolům ti vystaví tady: http://www.e-pneu.cz/ .Stačí dyž jim pošleš údaje o diskách (značka, ET, velikost, šířka atd. + nějaké info o autě, model, typ...) a za 1000,- kč ti vystaví typový list a pak už jen na stk aby ti to schválili, tam dáš za to 300 kč a na dopraváku 50 kč Editováno: 24. Březen 2014, autor: TomaTy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) víťa to má akorát, chtěl bych to podobně, ale ryskovat s podložkama se mi nechce, náhoda je blbec, takže příští kola s nižším ET Editováno: 24. Březen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 tak to je jasné i já bych to bral ale tehdá nic jiného nebylo víš a opravdu pokud by kola neměla ET20 tak to ani nemá cenu se do toho pouštět.Do budoucna už vím a udělám jinak,ale v této chvíli je to cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Tak jsem nakonec dneska pořídil (příští týden přezouvám) kola : 6500,- gumy :1000 ,- (všechny 4). Jen malá otázka, foukáte asi na 2.5 což ? http://forum.skodahome.cz/gallery/image/50535-20140325-105216/http://forum.skodahome.cz/gallery/image/50536-20140325-105223/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 nevím co to je za rozměr.Pokud 17´´ tak foukej dle štítku co je na víku nádrže.Pokud 18´´ tak ta já foukám na 2,6 předek i zadek.Většinou jezdím sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) tak nakonec rsw, za gumy dobrá cena, co to je zač, jinak jak píše vick, na víčku nádrže máš potřebné údaje, já foukám na 17ky 2,6 Editováno: 25. Březen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Jej no to mi vůbec netrklo že to bude na štítku. Já jezdím ,no jak kdy do práce v 5ti ale jinak sám, takže to něják zkombinuji. Gumy mám 2x 4.8-5mm Pirelli Cinturato a 2x 4.5mm Goodyear Eagle (DOT polovivina roku 2012). Za tu cenu, i kdyby to byli barumky, tak co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 tak barumky nejsou vůbec špatné gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 barum nejsou špatný, mám je na zimu, kde si to pořídil za takovou luxus cenovku, jestli to neni tajné, klidně sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Dle nicku soudim ze tobe by se to prodrazilo, ale kdo je z Moravskoslezskeho kraje, mohu predat kontakt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 jezdim často přes frýdek na slovensko, tak jednou za 2 měsíce, letos už jsem pořídil taky bazarové, ale za 3500 bridgestone potenza, vzorek 4,3 dopředu a 4.1 do zadu, rok 2010, takže ty jseš o dost lepší, čili příští rok, bych toho možná na jednu nápravu využil a nabral to někdy po cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Dle nicku soudim ze tobe by se to prodrazilo, ale kdo je z Moravskoslezskeho kraje, mohu predat kontakt :-) tak povídej mě to zajímá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Tak mám již přezuto, sice jsou trošku poškrabané, ale zase o 4000,- levnější... takže tak no. auto v tom vypadá fakt dobře. Jen teďka shaním krytovou nálepku a nemůžu sehnat. Nechce se někdo přidat v hledaní ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 aspoň nový šrouby si tam moch dát, když si ušetřil, ale jinak hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Jo, premyslel jsem o tom, ale zatim jsem na net nekoukal kde je koupit a jak velke atd... asi zitra zajedu do skodovky se poptat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 nebo levnější varianta http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-favorit-forman/disky-poklice-lapace/chromove-ozdobne-krytky-pro-srouby-kol-17mm-20ks-id:8602.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 po nich som pozeral aj ja ta cena je "smiešna" asi si zas doprajem nákup inak celkom pekne ti to ladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) Super, asi taky koupim. Diky, jen jeste sehnat tu krytovou nalepku, ale taky jsem koukal ze se daji v reklamkach udelat ruzne kombinace barev, jen jedna vyjde cca na 70kc. Ale zkusim to sehnat nekde u nas. Nechce se mi platit posta :-P Editováno: 30. Březen 2014, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) Myslíš kryty stredov kolies? nepasujú tam org. škodovácke s novým logom? vydržia podstatne dlhšie ako nálepky a aj efekt stojí za to. Za tých 400 czk to podla mňa stojí Editováno: 30. Březen 2014, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Prave ze nevlezou. Oznaceni krytky je 459K67 a jepodstatne vetsi nez original.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Tak jsem si zajel do ostravy pro ty krytky šroubů, vypadá to fajn, ale mohlo by tam být upozornění, že se nesmí dotlačovat nadoraz, hold, na podzim se budou vyvrtávat koupil jsem si ještě čepičky ventilků, ale foto nemám. Jak budu mít i chromové nastavce ventilků a krytky kol, tak to poleštím a pak fotnu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 To u tech krytu sroubu nebyl vytahovak, jako u origo ? A co kdyz bude defekt, mas aku vrtacku ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Vytahovak byl, ale zarazil jsem je celkem fest, takze ty zobacky to vlastne nechytnou. No defekt :-D to by mi stejne moc nepomohlo, protoze nevozim rezervu. To mi pripomina ze bych mel koupit maly kompresor :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 jednoduše vem kleště sploštěné a vytáhneš to.Já to taky tak řešil než se to vychodilo.Kleštěma to musí jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.