Janina Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 za mě taky hlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Za me taky hlas.. Ten posledni vypada jak blbe vostrihanej knirac.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 1 hlas i ode me,ostatni vypadaji jako bukvice,obzvlast u toho posledniho jsem se zasmal,ten je teplej az na prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) 2zabiak: copak? každopádně je to nějak zfixlovaný Editováno: 29. Květen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 ale pozeram ze ten dodo ma trosku naskok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Palo,tak jsem tam dal take svuj hlasek ale pochybuju,ze tam bude co platny .. Co se meho nazoru tyce,je opravdu ten uces na pohodu a kdybych se k tomuto hlasovani dostal jinou cestou,nez touto,dal bych hlas prave diskutovanemu Jardovi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.