peterkocur Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 Zdarec,tak dnes sa mi stala taka vec ze pri rozjazdu a zaradeni 2 stupne auto neslo,nieco mi v prevodovke chrcalo,zistil som ze sa odtrhla dlha poloosa,sruby zalomene cize zavity ostali v prevodovke. Je to 1.6 75kw MR04 najazdene 51000 km, stalo sa to niekomu? mohlo sa pri tom i prevodovka alebo spojka neako poskodit? Po dalsie asi si to budem menit sam pretoze najblizsi skoda servis je asi 25km od bydliska a iba samotny odtah by ma visie na hromadu penazi,nepocitajuc samotnu opravu,preto by som uvital od vas rady a poznatky.Dik PS-da sa to riesit ako poistna udalost ak mam havarijne? Citovat
amigo Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 s tou poistovnou asi by si musel nasimulovat ze si to utrhol na nejakej cestnej nerovnosti alebo vybratom kanalovom dekli. Citovat
peterkocur Vloženo 27. Květen 2008 Autor Vloženo 27. Květen 2008 Zabudol som dodat ze som v skotsku,preto ten servis a odtah som vylucil,byt to na slovensku,alebo v cechach ani neriesim,ale predsa co by ste doporucili,asi oprava na herevri nie je dobra volba. Citovat
peterkocur Vloženo 27. Květen 2008 Autor Vloženo 27. Květen 2008 s tou poistovnou asi by si musel nasimulovat ze si to utrhol na nejakej cestnej nerovnosti alebo vybratom kanalovom dekli. No a jak nasimulovat ked som prave v skotsku?? Citovat
Bak Vloženo 28. Květen 2008 Vloženo 28. Květen 2008 Zabudol som dodat ze som v skotsku,preto ten servis a odtah som vylucil,byt to na slovensku,alebo v cechach ani neriesim,ale predsa co by ste doporucili,asi oprava na herevri nie je dobra volba. na heveru se to dá taky ulělat ale je to pakárna budeš muset vypustit olej s pr. musí unašeč ven aby si dostal ty šrouby ven.Sehnat nový a je to Citovat
peterkocur Vloženo 28. Květen 2008 Autor Vloženo 28. Květen 2008 na heveru se to dá taky ulělat ale je to pakárna budeš muset vypustit olej s pr. musí unašeč ven aby si dostal ty šrouby ven.Sehnat nový a je to No to ano bude to pakarna,je to poloosa ta dlhsia,spolujazcova strana,ale neviem asi i lozisko bude v haji,podla DP -"Je -Ii povolena dvanáctihranná matice, nesmí být ložisko kola zatíženo. Kdyby bylo ložisko zatíženo celou vahou vozidla, došlo by k narušení ložiska a jeho životnoast by se tím podstatne snížila." Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.