Přejít na obsah

Divne hučanie pri 130 km/h

lenin

Doporučené příspěvky

Zdravim vas ludia, mam taky maly problem.

Vlastnim Octaviu II 1.9 TDI 4x4 z roku 2005 a pri jazde rychlostami od 120 - 140 km/h pocujem zo zadnej casti auta divne hucanie. Nejde o staly zvuk, ale skor o pulzovanie. Meni sa podla toho ako pridavam a spomalujem. Je to taky tlmeny, pulzujuci hukot.. Akonahle prekrocim 140, stichne to. Najprv som myslel, ze to robia gumy.. ale zmenil som zimne za letne (na inych diskoch) a stale je to rovnake. Neviete co by to mohlo byt? Nejake loziska? Ide ma z toho porazit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevim, ale myslim ze by to mohlo byt to male trojuhelnikove okenko v zadnich dverich. Mi kdyz jsem jeste vlastnil Octu II to delalo taky az od 120 km rychlosti (zajimave je ze pri rychlosti pod 120 nic a jakmile se jen dotkla rucicka cisla 120 tak to zacalo hucet). Po zalepeni byl klid.

Je tu toho o tom dost popsano tak pohledej a myslim, ze tim bych zacal - je to ta nejlevnejsi varianta. Pokud to neni ono tak potom uz jen nejake lozisko nebo 4x4.

Odkaz ke komentáři

Hm.. No okienko to nebude urcite. To by bol vyssi zvuk. Toto je podla vsetkeho z podvozku. Ano.. uz ma napadlo, ze to bude nieco s 4x4. Ale neviem si predstavit co. Uvidime.. buduci tyzden pojde k jednemu sikovnemu mechanikovi a uvidime ci na nieco pride.

Odkaz ke komentáři

tak snad není pako, aby nerozeznal zvuk svištícího vzduchu skrz okýnko od zvuku z nápravy. Já nemám 4kolku, ale hledal bych asi problém tam. Ovšem identifikace zvuků po internetu je jako věštění z koule.

No pako urcite neni, ale tady se na takove zvuky pta tolik lidi, ze je tezko nekomu radit co to bude. A to jestli zvuk svisti nebo jak ho popisuje lenin " divne huceni" muze u nekoho (kdo s tim nema zadne zkusenosti) znamenat opravdu jen slovni vyraz pro hluk, ktery nakonec vychazi ze spatne utesneneho okenka.

Jen jsem napsal at si zkontroluje to okno a pak bych se poustel do 4x4 a od toho to tady snad je, aby se napsaly ruzne nazory (ne poukazovat na to kdo je pako nebo neni) a pak se prijde na to kde je chyba a pro dalsi lidi to je pak velka pomoc.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...