Květen 30, 200817 r davon: no dobře, tak je to novinka od Magnumu.. konečně někdo s rozumnou barvou věty v podpisu
Květen 30, 200817 r to je škoda, protože my sami s Janinou nevíme co to je, tak potřebujem poradit...
Květen 30, 200817 r Autor no je to až neuvěřitelné, ale auto to opravdu je .... i když verze Magnum a mlýnek taky dobrý ...
Květen 30, 200817 r Vy 2 nevite co to je, ale vite, ze je top auto. Jak vite ze je to auto, kdyz nevite co to je a potrebujete poradit holomci!
Červen 1, 200817 r Vy 2 nevite co to je, ale vite, ze je top auto. Jak vite ze je to auto, kdyz nevite co to je a potrebujete poradit holomci! auto to je, protože to je ze stránek jedné nejmenované firmy, která se zabývá opravami kastle - vytahování děr po kroupách atd...
Červen 8, 200817 r Autor No tak zjištěny nový věci, jsou to PP dveře u něčeho menšího, ale auto už si bohužel nepamatují Upraveno Červen 8, 200817 r od Janina
Červen 10, 200817 r těžko hodnotit (jestli to tedy vůbec část auta je), charakteristia osvětlení dost mění proporce, takže se to dá těžko rozlišit a křivky se taky díky světlu těžko poznají.....
Červen 11, 200817 r Autor No jo ale je to tak, byla jsem v tom servisu kde to dělají, tak sem se rovnou zeptala. :) Dakie: když jsem jim řekla, že sem z půlky vyhrála, chtěli abych se rozdělila o výhra Bohužel to je jen ten dobrý pocit Upraveno Červen 11, 200817 r od Janina
Červen 16, 200817 r No jo ale je to tak, byla jsem v tom servisu kde to dělají, tak sem se rovnou zeptala. :)Dakie: když jsem jim řekla, že sem z půlky vyhrála, chtěli abych se rozdělila o výhra Bohužel to je jen ten dobrý pocit Dobra,dobra. Tema jsem otevrel az dnes. Nerekla jsi ale, co je to za autak. Muj nazor: Z tech fotek se dalo poznat, ze je to pred a po oprave. Na te prvni je jasne videt poskozeni. Mimochodem skvele umelecke foto. To svetlo to nadherne zkresluje a neda se tudis jednoznacne urcit cast karoserie. Podel se tedy o jasnou odpoved. Co je to za karu?????
Červen 16, 200817 r Autor Nemám se s čím podělit. V servisu si už nevzpomínají co je zrovna tohle za auto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.