Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

davon: no dobře, tak je to novinka od Magnumu.. :smich:

konečně někdo s rozumnou barvou věty v podpisu lol

holota jedna rezat to je malo lol

koho, co? :kuk::smich:

co ten rozbor??? :D

tebe lol delal sem rozbor pocitace na tohle nezbyl cas ;)

to je škoda, protože my sami s Janinou nevíme co to je, tak potřebujem poradit... ;)

necekas ze budu verit ze to je auto :p

• Autor

no je to až neuvěřitelné, ale auto to opravdu je .... i když verze Magnum a mlýnek taky dobrý ... :D

Vy 2 nevite co to je, ale vite, ze je top auto. Jak vite ze je to auto, kdyz nevite co to je a potrebujete poradit holomci!

maserati quattroporte??? to bolo prve co ma napadlo. ;)

jako ta prvni fotka me prijde znacne tekuta tak nevim :p

• Autor

opravdu, věř nám, auto to je :D

Vy 2 nevite co to je, ale vite, ze je top auto. Jak vite ze je to auto, kdyz nevite co to je a potrebujete poradit holomci!

auto to je, protože to je ze stránek jedné nejmenované firmy, která se zabývá opravami kastle - vytahování děr po kroupách atd... ;)

• Autor

No tak zjištěny nový věci, jsou to PP dveře u něčeho menšího, ale auto už si bohužel nepamatují ;)

Upraveno od Janina

jj, super :) takže hádanka vyřešena.. :D

těžko hodnotit (jestli to tedy vůbec část auta je), charakteristia osvětlení dost mění proporce, takže se to dá těžko rozlišit a křivky se taky díky světlu těžko poznají.....:)

• Autor

No jo ale je to tak, byla jsem v tom servisu kde to dělají, tak sem se rovnou zeptala. :) :)

Dakie: když jsem jim řekla, že sem z půlky vyhrála, chtěli abych se rozdělila o výhra :D Bohužel to je jen ten dobrý pocit :smich:

Upraveno od Janina

žádná dělba nebude :D není o co :p

No jo ale je to tak, byla jsem v tom servisu kde to dělají, tak sem se rovnou zeptala. :) :)

Dakie: když jsem jim řekla, že sem z půlky vyhrála, chtěli abych se rozdělila o výhra :D Bohužel to je jen ten dobrý pocit :smich:

Dobra,dobra. Tema jsem otevrel az dnes.

Nerekla jsi ale, co je to za autak.

Muj nazor:

Z tech fotek se dalo poznat, ze je to pred a po oprave. Na te prvni je jasne videt poskozeni. Mimochodem skvele umelecke foto. To svetlo to nadherne zkresluje a neda se tudis jednoznacne urcit cast karoserie.

Podel se tedy o jasnou odpoved. Co je to za karu?????

• Autor

Nemám se s čím podělit. V servisu si už nevzpomínají co je zrovna tohle za auto :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.