supsak Vloženo 28. Květen 2008 Vloženo 28. Květen 2008 Ahojte, Neriesil z vas niekto napojenie na vystupy line /co su na zade na navigacii/ a k tomu pripojit aktivny subwofer? ako to hraje a ci vobec ma vyznam to tam pripajat. A este jedna otazka je ten vystup line regulovany potenciometrom hlasitosti? ci ma pevnu uroven? Vdaka za info. Jaro Citovat
Vaša Vloženo 28. Květen 2008 Vloženo 28. Květen 2008 já měl symfony i malou navi přes zesilovač a hrálo to pěkně line out je regulovaný potenciometrem Citovat
supsak Vloženo 30. Květen 2008 Autor Vloženo 30. Květen 2008 OK, vdaka za informaciu, Jednalo sa mi hlavne o regulaciu vystupu, aby to mohlo patricne budit subwofwer , on si uz tam cez patricne vyhybky vyberie nejake basy a pusti do basaka. Jaro Citovat
Vaša Vloženo 31. Květen 2008 Vloženo 31. Květen 2008 http://stualarm.cz/produkt/32502-redukce-m...mec/rca-samice/ Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.