Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jo? Tzn.že jezdíš malinko rychleji než je dovoleno?... :smich: Scájo...aby ses pak nedivil až Ti to přijde najednou...vždyt na to maji rok,ne?

Tak to by se nás asi divilo víc ;)

No právě...toho se vždy bojim že přijdou pak pokuty naráz a jsem bez papíru...

:kuk: Nestraš !!! :kuk: - to by bylo potom móóóc zajímavý kdyby všechno poslali naráz ale to snad nehrozí. ;)

Kluci neplašte, na dálnicích v ČR nejsou prozatím žádné měřené úseky a ani stacionární radary, které by používala PČR(vlastně jeden je, na obchvatu Plzně v tunelu v obou směrech je měřena ta 80km/h).

Jen ve městech, Praha, Brno, Ova, jinde jsem neviděl jsou měřené úseky a nebo stacionáry, ale to je vždy na rychlost 100km/h a nižší. Tak že pokud Vás PČR na dálnici blýskne, pak jen radar, kamerový systém ve voze a nebo laser kukadlo v ruce, popř. na trojnožce (tohle dělají moc rádi Olomoučtí na D1 mezi Lipníkem n.B. a Prostějovem v obou směrech<130km/h> a pražáci je znají z Plzeňské ul. u křižovatky pod Motolem<50km/h> či z Plzeňské dálnice, ale ještě v Praze a to v okolí obchodních domů IKEA,Globus kde je nyní místo <100km/h už jen 80km/h>)

Jinak když jsme u toho, pozor na rakouském přivaděči na dálnici a po ní v obou směrech mezi Hatěmi a Vídní, nová AlfaRomeo, bohužel jsem si nestačil všimnout jaká, ale má jen dvě malé kamery za př. a zad. sklem a hned to berou. Jsou kurva rychlí. Když frajera s Audi S6 dojížděli a ta Alfa se najednou rozblikala všemi možnými modrými světýlky a stroboskopy a za zadním sklem vyjela červeně blikající cedule STOP POLIZEI či jak to píšou, tak jsem se i lekl a čuměl jsem jak tele na nová vrata

Tak snad je to tak jak píšeš.Ono se to muže změnit ze dne na den ale je fakt že by to pak asi nestihali rozesílat...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.