Pitris.K Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Ahoj, pred nedavnem jsem tady na foru zahledl nekoho kdo tady ukazoval LED parkovacky, kazda z nich na sobe mela 24 diod...delka asi 2,5cm. Nevidel jste je na foru nekdo?Pisnete odkaz prosim.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 7. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 nikdo nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Něco podobnýho mám od Superfattyho svítějí bohovsky takže kontaktuj jeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 7. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Něco podobnýho mám od Superfattyho svítějí bohovsky takže kontaktuj jeho to je presne to co jsem hledal ktere mas ty? nemas foto jak to vypada na autí?Jinak moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 to je presne to co jsem hledal ktere mas ty? nemas foto jak to vypada na autí?Jinak moc diky No blesknu je zítra a hodím sem foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 No blesknu je zítra a hodím sem foto Perfektní... napiš i jaký typ tech led maš.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Tak tady je foto svítějí perfektně a dělají se ještě silnější více info "suprfaty" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Nemuzete poradit kde presne,vyhledaval sem uzivatele ale nic nenaslo:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Nemuzete poradit kde presne,vyhledaval sem uzivatele ale nic nenaslo:-( http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=5385 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sydney Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Cože takhle svítí parkovačky je třeba nějaká úpravy? vypadá to perfektně! kolik je přibližná cena? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 To co hledate naleznete zde http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=781901 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.