KRYSIMLADE Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Patral jsem patral az vypatral. Jedna se o to, ze pokud nexcete tuhle funkci, tak si v jednotce pro sterace odectete 2048 od soucasneho nastaveni a funkce se deaktivuje. Pro zelenace.... Najdi 09 Dej kodovani Vyber tu stiraci jednotku Tam bude nejake cislo napr 65525 Odecti 2048 Ziskas 63477 Zapis 63477 ..... Ostrikni sklo za jizdy a sterace to setrou, ale uz po te pauze nenanesou bordel zpet na sklo... ENJOY... P.S. Kdyby nekdo vedel co znamenaji zbyvajici bajtiky v teto jednotce tak sem stim. Nikde sem to nenasel. Je par jednotek, ktere nemaji vsechny popisky a funkce jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Dobrý popis! Tuhle "funkci" jsem vůbec nepochopil. K čemu může být, že stěrač setře již suché sklo? Nechal jsem si to deaktivovat v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Diky, snazim se. Protoze kodovani je obcas divocina a bez blizsiho postupu mene ostrileni borci chybuji... Taky sem zacinal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Mne napriklad tato funkcia vyhovuje pretoze po ostreku steka z vrchu alebo zo spodu (zalezi ci stojis alebo ides) voda ktoru ti este dodatocne zotrie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Souhlasím, mě to taky sedí, jen málokdy to opravdu stírá totálně suché sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Já jsem to právě chtěl aby mě to v servisu zrušili a bylo mi řečeno že to nejde! Takže jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rogun Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Já jsem to právě chtěl aby mě to v servisu zrušili a bylo mi řečeno že to nejde! Takže jo! V servisu to lze. Pomocí VAS 5051B a 5052 1. řízené funkce 2. řídící jednotka palubní sítě 3. J400 - kódování, funkce dodatečného setření Jinak to lze ve vlastní diag. jak popsal Krysimlade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 To je zajímavé, že teď to jde. Řeší se to tu už delší dobu a každý se vracel s odpovědí, že ne e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 jde to určitě, protože mě to servisu udělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Ja si to nasel na netu - protoze popis jednotky ve VAGu chybi. Dlouho sem hledal a tak at kazdej vi, kde to posolichat o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitasz Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Já například u O2 Elegance MR08 (výroba 05/08) tear drop vůbec nemám...za což jsem rád...že by už v Schade auto přišly na to, že je to kravina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 jak se ta funkce TEAR DROP projevuje? já jen že bych chtěl vědět, zda jí v autě mám bo ne díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Že po použití ostřikovačů je jedno opožděné setření draku. Myslím, že to má každá okta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 jo tak to sedí... vždycky to vezme ty poslední kapky co nacákaj... naštěstí mám i poté sklo krásně čisté... samozřejmě díky skvělé NANO vrstvě! koupí někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 mě to zrušili a na nic se mě neptali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Já to z výroby nemám (MR07) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Ja to mam a nevim co vam na tom vadi? Je to fajn featura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Taky si to myslím, ale je to jak řešit jestli trippling má blikat 3x nebo 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 To se tu někde řešilo? tam mi to vyplývá skoro i z názvu, kolikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Jo, to sice ano, ale pro jednoho to bylo moc, pro jednoho málo. Jinak originálně se to tuším jmenuje komfortní blikání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.