Martinoslav Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Letim v patek do Londyna na vikend. Chtel bych si projit mesto a podivat se na mista, ktera znam jen z knizek nebo televize. Mate tipy na vylet krome tech obvyklych? Chtel bych si s sebou vzit i navigaci, nemate treba POI body s ulozenymi souradnicemi zajimavych mist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ahoj,byl jse tam v listopadu,a docela jsem si to uzival je to tam krasne.Byl tam s namy kluk co tam zije takze ti moc neporadim ale urcite se jed podivat na stadion ARSENALU,je to opravdu zazitek.Docela super zazitek je Londynske metro,nebyt tam toho kamarada tak tam jsme doted .DOcela ti to zavidim jel bych tam znova.Pak dej vedet jak bylo.A jedes nebo letis? my letely a bomba tam i zpatky za 2000kc,super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Napis mi sms, nebo zavolej na +447765215357.. Ziju tady uz 3.5 roku, reknu ti co potrebujes.. mozna bys mohl videt i moji Octu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Když bude hezky a čas, zajeďte si do Brightonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Tak jsem se vratil a Londyn muzu vrele doporucit!!! Je to nadherny mesto! Vikend je hrozne malo, takze v brzke dobe se tam chystam znovu a aspon na tyden. A metro je teda obrovsky, ale zase hrozne jednoduchy na orientaci. Opravdu se mi tam moc libilo, takze co nejdriv znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Reportáž na Nově kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Dej pokoj, zadna prace - uzival jsem si volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 No já myslim teď, že by to jako třeba Standa Bruncwík a ta druhá pipina "prodomnívali se" v Střepíčovinách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.