Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Máte někdo 1,6 74kw nebo 1,8 T na LPG?,zajímá mně jak co jezcí,jaký systém LPG máte,jaké máte z tím problémy,kolik to papá a který z těch dvou motorů vydrží jezdit na LPG. Díky moc za příspěvky.

Já mám 1.6 75kW, montováno při 800 km, dnes 125000 km, spotřeba 8.5 -9.5l a to ji nešetřím, předtím jsem měl 1.6 74 kW, ta je už prodaná, co jsem ji naposled viděl tak měla 340 000, pořád bez problémů, v obou sekvenční vstřikování BRC SQ Fast, když se s tím jezdí dálky tak to dokáže i míň/ můj kluk když jede podle předpisů i za 7.5l/,to není můj případ, jezdím 80% krátké tratě do 20 km, ale ode mne jsi to jistě slyšet nechtěl, aby si někdo neřekl, že si dělám reklamu.....

• 2 týdny později...
Máte někdo 1,6 74kw nebo 1,8 T na LPG?,zajímá mně jak co jezcí,jaký systém LPG máte,jaké máte z tím problémy,kolik to papá a který z těch dvou motorů vydrží jezdit na LPG. Díky moc za příspěvky.

Zdravim. Já mám na plyn 1,8 T RS. Nejdřív jsem se toho docela obával, ale teď (zatim) nelituju. Od montáže mám najeto cca 15 tis. km (v době montáže měla nejeto 79 tis. km). Bez žádných problémů. Jede to uplně stejně, ověřil jsem si to na pár sprintech se sériovkama. Systém od firmy Tartarini, cena včetně montáže 33. tis kč. Spotřeba jo o cca 10% větší. Já jezdim tak za 10 - 12 l, to jsem ale jezdil i před tim. Otec měl Vento 1,8 s plynem a nalítal na něm 350 tis. km bez sebemenšího problému. Pak jsem ho zadřel. Za to ale LPG nemůže B) Záleží taky na tom kolik najezdíš, aby se ti ta investice vůbec vrátila...

taky jsem uvazoval o LPG na 1.8T, ale pak bych nemohl jezdit do prace autem (pouze podzemni garaze) :(

tak skus CNG myslim ze to moze ist do podzemnych

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

No jo ale čerpacích stanic na GNG je přece jenom dost málo a taky cena za přestavbu je větší.

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

Nejenomže je přestavba drahá, ale i dojezd je malý, např. Fabia 1.4 50 kW se 70 l nádrží má dojezd jen 240-280 km, takže se bude vyplácet jen tomu kdo bude jezdit kolem "komína", např brňáci mají čerpačku v plynárnách tak po Brně jo, jinak nic moc...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.