Přejít na obsah

Jak jsem si to svištěl na odtahovce

kitt

Doporučené příspěvky

post-7689-1214123363_thumb.jpg

To je vlastně konec :) Začalo to 11, při servisní prohlídce ve Škodě (60t km). Nechal jsem si vyměnit navíc palivový filtr a jezdil a jezdil. V pátek jsem vyrazil do BA a v Brně se rožla kontrolka dobíjení :help: zastavil jsem na benzině, otevřel kapotu a koukám roztrhaný řemen a všude nafta. Volal jsem do mateřského servisu a dostal číslo na servis Brno. Šup odtah do servisu, a tam koukl technik a říká "To je jasný, při výměně palivového filtru nezkontrolovali těsnonost víčka a unikjicí nafta poškodila klínový řemen a ten se roztrhal. Na záruku neopravíme.!" Po domluvě opraveno za hotové s hlavičkou mateřského servisu a ten to proplatí. Čestně musím uznat, že jsem si všiml loužičky před pravým předním kolem, ale přičítal jsem to klimě a navíc jsem to nečekal. Kdybych se podíval, ušetřil bych si 5 hodin ztrátu.

Mám asi na mechaniky štěstí, už se mi stalo, že šlo těžko řadit, pak vůbec přední rychlosti. Zastavím, podívám se a v lanovodech řazení byla papírová páska (netuším ani co tam kdo dělal s páskou) :angry: mohl jsem jen 2,4,6 :)

Jinak žádný problém :D aspoň zatím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta nase firemni ludra FSI 2.0 jela na odtahovce minimalne 5x :) obcas praskne hadice chlad. vody. To nepocitam chod na 3 valce, rozne se kontrolka spalin a auto zdechne. sice to jede ale 1 valec nepali, opakovana zavada. samovolne spousteni alarmu atd nepocitam. a to mame najeto asi 75000 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...