PavelO Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Zdravím všechny, tak se mi po třech týdnech co jsem koupil Octavii II 1.9 PD 77Kw rok výroby 6/2005 projevila první a podstatná zavada.... Auto má najeto udajně 100000km, ale musím s ním ještě na diagnostiku. Na volnoběh se se z motoru ozývá hodně slyšytelně klapání a motor se i víc třepe než před tím, Ten rachot se stupňuje když akceleruji, je to hoodně slyšet. Po sešlápnutí spojky se to zklidní a když ji pustím je to tam zas, ale někdy si to sedne a klid. Byl jsem s tím servisu a verdikt zněl ......VYSYPANÝ SETRVÁK a pujde na výměnu i spojka.... Taková levná oprava.... Už jste se s tím setkali???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 jo celkem běžná věc... akorát ,že vetšinou u více kilometrů ... tak okolo 200 000 ... no asi to má více kilometrů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Mám celej novej spojkovej set kdyby si měl zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.