Přejít na obsah

PavelO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení PavelO

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No já mám stejný problém, občas auto točí a točí ale nechytá, někdy tak na pátý pokus chytne. Byl jsem s tím servisu a diagnostice závada, že 4 válec vynechal. No a taky zjistily, že vstřik na 4 válci vykazuje o dost jine hodnoty než zbylé tři. Je víc otevřený. Motor se občas třepe a přenáší se to na cele auto. Scháním teď vstřík ( 038130073AG nebo 038130079GX - kdyby někdo měl), tak ho zkusím vyměnit a uvidíme.
  2. Tak a je opraveno, udělali mě nvoi geometrii 1,5mm byla sbíhavost zadní nápravy a vyměnili stabilizátory zadní nápravy. Teď je to Ok ... uvidím co udělají pneumatiky.
  3. Tak vás tu všechny zdravím, ted jsem narazil na problem u mojeho auta. Strasně mě uskakuje zadek auta, při jízdě na nerovné cestě, při najetí do kolejí mě to uplně vodí.Po ujetí 9000km zadní pneu naprosto v tahu, venkem sjete a poskákané (pila). A to mi před tím dělali geometrii. ( snad :-) ) I volant není rovně při jízdě rovně vřed. Tlumiče zkontrolovány a OK. Te´d jedu ještě jinde na geometrii. Tak jsem zvědav. Máte s tím někdo podobné zkušenosti? Mám OII combi.
  4. Ahoj všem, mám takový možná problém. Při jízdě kolem 100 - 120 km/h do mírného kopce, když sešlápnu pplynový pedál až k na "podlahu" tak auto jen pomalu zrychluje. Jako by pořádně netáhlo. Mám 1.9PD 77kW. Co by to mohlo být na diagnostice není žádná závada. Co a jak zkontrolovat? Dííky za radu.
  5. Kde se nachází spínač pomoci při parkování? E266
  6. Ahojte, potřeboval bych radu... mám problém s parkovacím asistentem v zadu na octavii II 2005. když zařadím zpátečku tam mě to sem tam na radii ukáže to auto a někdy ne. Teď častěji jo... ozvese se zahrčení ( není to čistý tón ) z repráčku ve sloupku a to je tak všechno. Sem tam pokud se přiblíží překážka tak to i zachrčí z toho repro v sloupku. Při koupi to nefungovalo vůbec, ale ted se děje alespo´ˇn něco .... .-) Nemáte někdo schéma zapojení.... něco jak je to v octavii udělané kde a co? Co třeba kopii ze servisního manuálu.. hledal jsem tu ale nenašel... Dík za pomoc
  7. Ahojte, Tak se mi dnes při jízdě po dálnici projevila poruchan radiu. přestalo z ničeho nic uplně jít. na displeji nic není a nezobrazuje ani když něním teplotu od climatronicu.. a tak ... uplně mrtvo. Nemáte nějakou radu .... pojstky jsem kontroloval. ale potreboval bych jejich roznistně ní a zapojení konektoru autoradia abych to mohl změřit ... Den před tím mě nevyjelo CD ale radio jsem vymontoval a trochu jsem pomohl kolečku co vysunuje CD a ted je to bez problemu ... az na ten dnešek ... :-) Dík za radu ..... P.s: bez radia se jezdí těžko dlouhé trasy..
  8. PavelO

    Chvění auta

    No já měl problém s dvouhmotným setrvákem a spojkou... octavia najeto 100000 km. Na volnoběh se motor víc cukal a když jsem přidal plyn aauto zabralo, tak se z motoru ozyvalo takové hrčení.... tak jsem s tím jel do servisu a vyměnili mě celou sadu a teď je klid.
  9. PavelO

    Setrvák

    Zdravím všechny, tak se mi po třech týdnech co jsem koupil Octavii II 1.9 PD 77Kw rok výroby 6/2005 projevila první a podstatná zavada.... Auto má najeto udajně 100000km, ale musím s ním ještě na diagnostiku. Na volnoběh se se z motoru ozývá hodně slyšytelně klapání a motor se i víc třepe než před tím, Ten rachot se stupňuje když akceleruji, je to hoodně slyšet. Po sešlápnutí spojky se to zklidní a když ji pustím je to tam zas, ale někdy si to sedne a klid. Byl jsem s tím servisu a verdikt zněl ......VYSYPANÝ SETRVÁK a pujde na výměnu i spojka.... Taková levná oprava.... Už jste se s tím setkali????
×
×
  • Vytvořit nový...