Pavel R. Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Zdravím všechny, mám takový zajímavý problém. Většinou po krátké době jízdy se slabě rozsvítí kontrolka ABS a k tomu se rozbliká i hlavní kontrolka brzd doprovázená pípáním. Zdrůrazňuji, že kontrolka ABS svítí slabě, většinou nekonstatním jasem. Věšinou tak do 5 sekund zase zhasne, přestane hned blikat i kontrolka brzd. Pak to udělá za minutu třeba znovu a pak už celý den nic, až zase ráno. Byl jsem na diagnostice a ABS žádnou závadu nehlásí. Dokonce se mi jednou podařilo ABS otestovat v době, kdy kontrolka svítila, a normálně fungovalo. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem? Jedná se o Octavii SLX 20V, rok 1999. Díky. Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Měl jsem ten samý problém s předcházejícím autem a bylo to čidlem abs. Ve škodovce mi říkalli, že to někdy může dělat i spínač ruční brzdy, nebo málo brzdové kapaliny. Ale pak to nakonec dělalo zadní levé čidlo od abs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel R. Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Měl jsem ten samý problém s předcházejícím autem a bylo to čidlem abs. Ve škodovce mi říkalli, že to někdy může dělat i spínač ruční brzdy, nebo málo brzdové kapaliny. Ale pak to nakonec dělalo zadní levé čidlo od abs. Mně jenom zaráží, že není uložená žádná chyba z ABS, což jak tady čtu, tak v případě problému s čidlem, by něco být uloženo asi mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.