buml Vloženo 25. Červen 2008 Vloženo 25. Červen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat
Milan12 Vloženo 26. Červen 2008 Vloženo 26. Červen 2008 chtel bych vyndat ze dveri zamek a dal misto nej zaslepku, tim bych ale na aute nemel jedinej zamek. tak se ptam, muzu se na dalku a central spolehnout?jedna se o novy auto, central a dalka origo. vybitou baterku v klici nepocitam jako zavadu, ale vlastni blbost Co mám zkušenosti tak mě ještě nikdy dálkové centrální zamykání nezklamalo. Citovat
dolezelk Vloženo 26. Červen 2008 Vloženo 26. Červen 2008 to me uz jo. jeste , ze jsem mel zamek v kufru Vybila se baterka, protoze jsem zapomel odpojit vyhrivanou decku na sedadlo Citovat
buml Vloženo 26. Červen 2008 Autor Vloženo 26. Červen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat
Milan12 Vloženo 27. Červen 2008 Vloženo 27. Červen 2008 Tak s tou baterkou máš pravdu. Na tu jsem zapoměl. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.