Přejít na obsah

6.7.2008 neděle sraz v Německu

Doporučené příspěvky

Cesta na sraz:

V sobotu v deset večer se teprve domlouváme v kolik a kde, že se to sejdeme. Dohadujeme se já, Fíla, Olina Lewis. Fíla s Olinem se chtějí srazit na Plzeňský dálnici u Rudný už v šest ráno. Smlouvám. Na tohle místo to mám hodinu jízdy. Ukecám je na 6:15. To mi skoro "vyhovuje". Vstávám v 5:00. Čumím jako tele na nový vrata. Do báglu házím pár věcí, nezbytný euroše a vyrážím. Je kosa jako svině, musím topit. Na Benzinu dorážím v 6:14. Gratuluju si k výbornému času a hledám klucí. Nikde nikdo, tak jdu maďarskýmu kamionu vochcat kolo, za to, že nám ničej silnice tataři jedni. Je 6:20 a přijíždí Olin a v závěsu Lewis. Samozřejmě mě přehlídnou (to udělali schválně hajzli, vím to) a musím startovat a jet za nima. Fíla nikde, tak čekáme. Lewis se chlubí, že se ráno koupal, ale pak z něj vyleze, že se jen sprchoval. Fíla doráží 6:32 a po pozdravení vyjíždíme. Kdybych to věděl, tak jsem spal o 15 minut dýl (teď vím, že by se hodily).

Cestovní rychlost jsme domluvili na 110 km/h. Fíla jede za trest první a navíc stejně oslňuje HIDkama (záměrné zdůraznění, později bude hrát roli lol ). Jedeme chvílema 100, chvílema 120. Jako jedinej mám tempomat a tak ho musím pořád vypínat a zapínat. Stavíme kousek před Plzní na Shellce. Olin tankuje a kupuje si Feráčo (ani ho nerozbalil). Jdeme vokouknout co mají za polívky, lae dršťkovka mi nevyhovuje, tak kejváme na Lewisem a Janou navrhnutý komerční Mekáč těsně u Rozvadova. K němu jedeme hodinu a mě kručí v žaludku. Cesta nám hladce ubíhá, zpíváme si. Něco kolem půl osmé jsme u meka a dávám tři číze a hranolky a sprajt. Ostudu dnes neddělám, jelikož jsem ještě po ránu unavenej. Ostatní jedou na toustech a Jana si dává hnusnej zelenej čaj ( prý si ho už nikdy nedá). Všichni mě zpražej, že je jim uvnitř meka ziminka, že chtěli ven na sluníčko. Mě je, lae vevnitř příjemně a tak dělám uraženýho. Lewis nám povídá, že si asi adoptuje africký dítě, aby se mu vylepšila karma nebo co. Navrhuju. že po příjezdu do nemécka musíme slušně pozdravit, jak se sluší a patří na vychované hochy a dívku. Jana zpytuje svědomí, že doma zapoměla helmu úpo dědečku elektrikáři. Tak nějak se nabaštíme a jedeme dál směr Deutschland. Na šengenských hranicích pusto a prázdno, tak mávám jen prázdným budkám. Srábci s HIDkama ve světlech je zhasínají (bojej se německejch policajtů) Po cca 70 km dorážíme na místo. Jen Olin najel 72 km, protože chvilku bloudil :p

Fíla je rád, že jsme po cestě nepotkali jediný kruhový objezd (dělá se mu na nich špatně)

U vjezdu na fotbalové hřiště přiskakujou německy mluvící děvčata a chtějí zwolf ojro. Príma cena na to, že dostáváme věcné dary. Stokrát lepší nežli blbá srazová sámoška. Vyplňujeme dotazníky (já vyplňuju trasu 312 km z domova)

Přejíždíme fotbalé hřiště a parkujeme vedle Kubiho šarana. Krademe německou vodu a jdeme pucovat německý mouchy a zadupávat německej trávník. Je něco kolem devátý hodiny a hřiště poloprázdný. Dočítáme se, že jsme mohli dorazit (kvůli registraci) až na 13:00. To jsem mohl spát o dost dýl. Jdeme vočíhnout co je k snědku a pitivu a registrujeme se. Olin si nepamatuje ani svoji RZ. Zato já to tam sypu německy jako rodilej mluvčí :D :D

Zewlujeme po hřišti, slintáme, jíme maso z grilu a brathwurstmeal und bier.

Auta tam maj pěkný, to jo, lae taky to je na jedno brdo jako u nás. Na všech autech v podstatě stejný úpravy, lae uslintli jsme si, to jo.

Ve 4 začalo chcát a lítaly tam trochu altány a deštníky. Mazaně jsme se skovali pod tribunu a vokouněli. Na hřišti se objevila vrstva vody a začaly se objevovat první obavy o bezpečný odjezd z plochy. První snížený auta odjížděly a pěkně za nima zůstávaly koleje. Naštěstí se pak trochu umoudřilo a voda se stihla vsakovat. V 18:00 začako vyhlášení a pro pohár si došli účastníci zájezdu Olin a Lewis. Skáčeme do aut a valíme dom. cca v 18:30. Cesta na Rozvadov k Mekovi opět ubíhá dobře a já si opět zpívám s Hankou Zagorů. Olin opět zazmatkuje a nejede k mekovi ,ale na benzínku. Prdí na nás a jede napřed. Jdeme povečeřet (Jana si venku stěžuje, že je jí ziminka). Tlačím do hlavy střední bigmek menu a zapíjím lahodným sprajtem. Jana si dává zelený čaj (ano ten, který už nikdy nechtěla) - je stejně hnusnej ajko ten ráno :D Lewis zase sežral na co přišel a je spokojenej.

Chvilku pokecáme a všichni kvaltujem dom. Jedu první a tak je tempo cca 140 km/h. U Plzně sjíždím k benzíncce (ráno plná nádrž už je skoro u rezervy, tak chci dotankovat). Lewis a Fíla jedou dál. Hajzli, ani nepočkali. Tankuju 20 litrů, čekám ve frontě a platím kartou. Sedám do auta a jedu. Do Prahy je to cca 50 km. Schválně, jestli je ještě dohoním lol. Dohjel jsem je u Rudný. Lewis se na mě tlemí jako sluníčko. Jedeme až k Baranďáku pospolu. Lewis se odtrhává rovně směr Smíchov. Já a Fíla jedeme v pravo já směr MB a Fíla na modřany. Už je vcelku tma a já vidím hovno. Xeny nemám seřízený a svítěj mi 10 metrů před auto. Docela sranda, jedu pomalu. Ale i přes to jsem doma nějak rychle. Po cestě předjíždím F modenu v kábru.

dohromada 624,8 km

spotřeba tam 6,4 a nazpět 7,9

5:15 až 22:00 na cestách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fotogalerie ze srazu 3. VW/Audi Tagesmeeting ve Vilshofenu již u nás: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=155

malá návnada na naši galerii:

moody-0145.jpg

moody-0105.jpg

moody-0308.jpg

moody-0397.jpg

a více již u nás v galerii ;)

to Bobik: o tom tempomatu mi to povídej :D

jsem si ve druhém Kubiho Sharanu, kterého jsem řídil všiml tempomatu - po rychlém vysvětlení, jak funguje, jsem se ho jal používat - nj, ale věčně jsem Kubiho dojížděl a tak také neustále vypínal lol

ale jinak mi bodnul v noci, kdy jsme se vraceli zpět do naší malé zkorumpované zemičky, jelikož před rozvadovem čekal maskovaný Semir Gerchan (s rozvícenými světly na plácku mezi sjezdem a nájezdem lol ) a za rozvadovem zas naši s Transportérem

až na menší bloudění, kdy mi bylo řečeno "sjeď na Weidhaus", či jak se ta prdel jmenuje, kdy tam byl sjezd na Berlín a ještě něco dalšího, ale po tom ...hausu žádná stopa (Kubi se v tu chvíli naštěstí probudil a prej proč jsem nesjel :) - pak zjistil, že to tam opravdu napsaný není lol ), to byla super cesta ;)

jinak v tuto chvíli mám za sebou asi 850 km za volantem a jsem třicet hodin vzůru - fotky jsem zpracoval a jdu spát, tak nazdar lollol

Editováno: , autor: ...moody..
Odkaz ke komentáři

fíla žádné ocenění jo? :)

Fíla si vezl domů hrneček a byl spokojený :)

Nemá cenu rozebírat jak by ty výsledky měly vypadat a když bych tu Skoda Scene hodnotil já tak by to vypadalo úplně jinak a to tak že Bobík a já by jsme jeli domů s pohárkama, ale stálo za to vidět opravdu od šroubku poskládaný auta. To co bylo na tom "fotbalovym stadionu" - kam se na to 75% českejch TC aut hrabe...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...