Dakie Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Sommer Treffen pojedete? vypadá to na pohodovej srázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 pravděpodobně ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) To by nemuselo být špatné. Vstupné je 20e za auto nebo za osobu? A je to velký sraz? Abych nejel takovou štreku do říše kůli pár autům A jedete tam už v pátek a do neděle? Editováno: 16. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak já asi pojedu. Ještě nevím jestli v pátek nebo v sobotu ale když už tak asi už v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) Tak co lidi. Ukážem jim českej tuning Pojeďte, pojeďte je to kousek. Z prahy je to stejně jako třeba do hradce a tohle bude větší zážitek. Jiná auta německý kuny. A těch 20euro je teda za osobu nebo za auto??? Editováno: 21. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 možná se tam ukážu jinak myslím že vstupný je za osobu, ale fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 To je slovo do pranice. Někdo další? No tak lidi určitě to bude stát za to. Tehnle měsíc žádnej pořádnej tuning nebyl takže jste mohli ušetřit na tento. Uděláme českou kolonii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 zabiak: a taky bys mohl přijet na srázek do Turnova, když si ušetřil ty penízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Bohužel v tu dobu budu na dovolené Ale jinak bych vás samo všechny pozval na pivko když jsem toliko ušetřil Tak lidi neváhejte jednou za rok do Němec. Když tam nakoupíte tak se vám cesta i vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 vypadá to celkem dobře... ale ještě je to daleko... mam to jem 450 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 vypadá to celkem dobře... ale ještě je to daleko... mam to jem 450 .... To je pohoda stojí to za to. Nakoupíš tam jídlo na tejden a má to zpátky :-))) Tak lidi nebuďte močky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 To je pohoda stojí to za to. Nakoupíš tam jídlo na tejden a má to zpátky :-))) Tak lidi nebuďte močky o.k. dám vědet příští týden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 To je slovo do pranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Tak na 80% jedu... ... tech 20% je takova rezerva .. kdyby mi nahodou kleklo auto,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Já vyrážím s kámošem v pátek ráno a jedu přes Drážďany tam si koupím boty maj tam vo 500Kč levnější didi adidy . Pokud máte někdo bazének tak vám ho hasiči naplní více zde: http://www.skodaoctavia.cz/TuningSrazy/Tun...Summer-camp.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Ahoj, lidi neuděláme tam nějaký český koutek? Kdo tam přijede první zabere nějaký flek a všici z fóra češi budeme pohromadě? Máte někdo pořádnou českou vlajku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 více spíše zde http://www.sommertreffen.com/Home_cz.html a né na okopčenejch infech na jiném webu, kde Čech ani neumí česky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 To není okopčené info, to je info co my poslali oni abych to dal na můj web A jestli to je na jejich jsem nehledal. Takže vychladni Česky umím, ale web dělám sám takže občas se překlep vyskytne. Víš co se říká o lidech co řeší ostatním lidem pravopis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 souhlas, taky sme od nich dostali ten samý text jen ho kámoš ještě nezveřejnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 To není okopčené info, to je info co my poslali oni abych to dal na můj web A jestli to je na jejich jsem nehledal. Takže vychladni Česky umím, ale web dělám sám takže občas se překlep vyskytne. Víš co se říká o lidech co řeší ostatním lidem pravopis? jen se vymlouvej na překlep, mě je u zadku jak se prezentuješ. Je to tvůj web a tvoje pravopisný chyby.A ohledně chladnůtí. Zameť si nejprve před vlastním prahem, ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tome, to chce klídek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 jak vidno z tvé rekce tak ti to u zadku není. Ano nasral si mě, ale koho by taky nenasralo, když do tebe začne někdo z ničeho nic rejt? Víš co mě je to jedno nejsem spisovatel. Když píšu rychle a dělám u toho něco jiného tak hrubky nasekám a jsem rád že nějaká ta moje hrubka pomůže člověku jako jsi ty seberealizovat se a nahonit si nějaké to sebevědomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Dakie: mě je to docela buřt. Jen koukám, že tenhle topic má až moc příspěvků, které nemají valnou duševní hodnotu. Čtu příspěvek s odkazem, další info zde a odkaz. Kliknu a jsem na jakejchsi stránkách, který mají se srazem společný asi tak tolik jako já s paličkováním Vamberskejch krajek. O to víc jsem se rozesmál, když čtu něco co jsem v origïnále četl trochu jinak. Budíž, poslali Vám to organizátoři mailem. Ale zabiják tu uboze donekonečna vecpává svoje stránky, na kterých se on jako autor nějak prezentuje. A to s hrubkama. Mě to je vcelku jedno, já si z toho názor o jelimánkovství udělal. A jestli je pan autor nasranej a uraženej, tak je to jeho problém. Už se opakuju, ale je mi to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Věřím že v tvém podání může být agitace a domluva na sraz velmi oduševnělá diskuze. Jako všechny tvoje příspěvky zde. Máš pravdu je to ubohé chtít sem dát nějaké nové info přímo od pořadatelů. Nějak tu tvojí funkci bereš vážně, ale jsem rád že jsi našel smysl života. Chtěl bych tě navrhnout na novou funkci: Moderátor pro duševní hodnotu příspěvků. Jen jsem se chtěl domluvit kdo všechno tam půjde, ale asi jsem ve špatné sekci . Ale, už bych to dál neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 převážně jsi si zde popovídal sám se sebou, ty agitátore, ale to jsi ve svém primitivním mozečku asi nepochopil ty dušení nulová hodnoto (kde nic není tam ani smrt nebere). Ale co taky čekat od trouby co vkládal do každého svého příspěvku obrázek na trapnostránky. Mě neurazíš a ani nenaštveš, tak se můžeš snažit bejt vtipnej jak chceš smysle života. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.