Jirik_superb Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Zdravim panove, nevite nekdo jak snadno demontovat sadu handsfree. Jde o to, ze je na mobil ktery nemam, nokia - starsi typ a navic to vypada v interieru divne + prekazi v otevirani suplicku. Nejspis se bude muset rozebrat stredni panel, ale kde a jak... to opravdu netusim. Diky vsem za rady. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Zdravim panove, nevite nekdo jak snadno demontovat sadu handsfree. Jde o to, ze je na mobil ktery nemam, nokia - starsi typ a navic to vypada v interieru divne + prekazi v otevirani suplicku. Nejspis se bude muset rozebrat stredni panel, ale kde a jak... to opravdu netusim. Diky vsem za rady. Jirka Asi bych to nedělal,budeš si muset zvyknout,pokud to sundáš,zůstane ti díra v palubce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 no ono ja jsem tam mel taky nejakou sadu a ten drzak bych chyceny pod sroubecky climatronicu a nikde nic dalsiho jsem nemel. Zkus nahodit foto jak to vypada a poradime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 no ono ja jsem tam mel taky nejakou sadu a ten drzak bych chyceny pod sroubecky climatronicu a nikde nic dalsiho jsem nemel. Zkus nahodit foto jak to vypada a poradime Je to prichicene na plisku, ktery vede pod dekor dreva. Zitra udelam foto a prilozim. Zatim diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 jo tak to budes mit stejne. jen odloupnes ten ramecek co mas okolo a bude to na dvouch torxech ale hod foto a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 jo tak to budes mit stejne. jen odloupnes ten ramecek co mas okolo a bude to na dvouch torxech ale hod foto a uvidime Tak jsem to demontoval, cimz nastal dalsi problem. Kabely jsem rychle a jednoduse odstrihnul a na radiu symphony naskocil phone a neda se prepnout na nic jineho. Jak si prosim te vyresil odpojeni? :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 odšmikni žlutej drát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 odšmikni žlutej drát.. Diky diky diky ))))))))) :palec2: :palec2: Tak uz to funguje ) Diky vsem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 ahojky,já sem řešil skoro podobnej problém,ale s tím rozdílem,že sem chtěl hansfree a na můj telt nešlo.Musel sem rozebrat kaslík u spolujezdce a pod ním sem měl namontované hadsfree,tak sem ho odpojil připojil novej držák a zas vše funguje. pokud si ho tam měl z fabriky,tak ho máš na stejném místě.čusky Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Zdravim, me drzak na telefon chybi a 500 za novej (kus plastu) me prijde jako dosti palka. Pokud by se nekdo mermomoci zbavoval, tak ho urcite koupim !!! Barva Ivory (svetle bezova) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mambo76 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Zdravim, me drzak na telefon chybi a 500 za novej (kus plastu) me prijde jako dosti palka. Pokud by se nekdo mermomoci zbavoval, tak ho urcite koupim !!! Barva Ivory (svetle bezova) jestli je to ještě aktuální, tak já se přesně takovýho potřebuju zbavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maartyy Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Zdravím, kdo poradí jak se zbavit onoho držáku na telefon a zároveň nějak zaslepit tu díru ve středovém panelu? Popřípadě, ho nahradit držákem a redukcí na Apple (ale to bych asi chtěl hodně). Díky https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t34.0-12/12067228_10204689971439300_2057129243_n.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.