Přejít na obsah

vysoké otáčky

rm40

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni. Mam problém s otáčkami motoru u felicie 1,3 mpi 50 kw r.v.98. Začalo mi to škubat a po té se auto samo rozjelo a drželo si otáčky na 5000 nešli stáhnout a při zastavení na semaforu na mě

civělo celé město ,tak jsem vypl klíček a poté jsem již nenastartoval.Nastartovat se mi pdařilo až po vychladnutí motoru a jakmile se motor trošku zahřál tak opět vylítly ot. na doraz a s tím se jezdit nedá.

Doma jsem pak vyčistil klapku ,dal nové svíčky,vzduchový filtr a nic nepomohlo.Tak jsem jel na diagnostiku a tam mi řekli že si musím koupit novou klapku. To jsem udělal ,ale zbytečně. Po výměně jsem

nastartoval a po zahřátí opět vyskočily na 5000 a více. Prosím poraďte :help: děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no a pozeral si na lanko? Mne sa to tiež tak zasekávalo a zistil som že je rozstrapkané a že keď stlačím plyn tak po pustení motor reval a vôbec nešiel z otáčok. Mrkni sa na to

Už jsem to vzdal a dal jsem auto do servisu .Tak jsem zvědav na cenu a závadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...