rm40 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Ahoj všichni. Mam problém s otáčkami motoru u felicie 1,3 mpi 50 kw r.v.98. Začalo mi to škubat a po té se auto samo rozjelo a drželo si otáčky na 5000 nešli stáhnout a při zastavení na semaforu na mě civělo celé město ,tak jsem vypl klíček a poté jsem již nenastartoval.Nastartovat se mi pdařilo až po vychladnutí motoru a jakmile se motor trošku zahřál tak opět vylítly ot. na doraz a s tím se jezdit nedá. Doma jsem pak vyčistil klapku ,dal nové svíčky,vzduchový filtr a nic nepomohlo.Tak jsem jel na diagnostiku a tam mi řekli že si musím koupit novou klapku. To jsem udělal ,ale zbytečně. Po výměně jsem nastartoval a po zahřátí opět vyskočily na 5000 a více. Prosím poraďte děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Louvar Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 to sme měli na favoritu a bylo to tim ze bylo praskly perko na plyn v mystech hlůavy motoru koukni se na to ale jak rikam bylo to na favoritu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 A udělal jsi také přizpůsobení nebo jak se tomu nadává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rondob Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 no a pozeral si na lanko? Mne sa to tiež tak zasekávalo a zistil som že je rozstrapkané a že keď stlačím plyn tak po pustení motor reval a vôbec nešiel z otáčok. Mrkni sa na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rm40 Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 no a pozeral si na lanko? Mne sa to tiež tak zasekávalo a zistil som že je rozstrapkané a že keď stlačím plyn tak po pustení motor reval a vôbec nešiel z otáčok. Mrkni sa na to Už jsem to vzdal a dal jsem auto do servisu .Tak jsem zvědav na cenu a závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.