rm40 Vloženo 3. Červenec 2008 Vloženo 3. Červenec 2008 Ahoj všichni. Mam problém s otáčkami motoru u felicie 1,3 mpi 50 kw r.v.98. Začalo mi to škubat a po té se auto samo rozjelo a drželo si otáčky na 5000 nešli stáhnout a při zastavení na semaforu na mě civělo celé město ,tak jsem vypl klíček a poté jsem již nenastartoval.Nastartovat se mi pdařilo až po vychladnutí motoru a jakmile se motor trošku zahřál tak opět vylítly ot. na doraz a s tím se jezdit nedá. Doma jsem pak vyčistil klapku ,dal nové svíčky,vzduchový filtr a nic nepomohlo.Tak jsem jel na diagnostiku a tam mi řekli že si musím koupit novou klapku. To jsem udělal ,ale zbytečně. Po výměně jsem nastartoval a po zahřátí opět vyskočily na 5000 a více. Prosím poraďte děkuji. Citovat
Ondra Louvar Vloženo 3. Červenec 2008 Vloženo 3. Červenec 2008 to sme měli na favoritu a bylo to tim ze bylo praskly perko na plyn v mystech hlůavy motoru koukni se na to ale jak rikam bylo to na favoritu..... Citovat
inya Vloženo 3. Červenec 2008 Vloženo 3. Červenec 2008 A udělal jsi také přizpůsobení nebo jak se tomu nadává? Citovat
rondob Vloženo 6. Červenec 2008 Vloženo 6. Červenec 2008 no a pozeral si na lanko? Mne sa to tiež tak zasekávalo a zistil som že je rozstrapkané a že keď stlačím plyn tak po pustení motor reval a vôbec nešiel z otáčok. Mrkni sa na to Citovat
rm40 Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Vloženo 7. Červenec 2008 no a pozeral si na lanko? Mne sa to tiež tak zasekávalo a zistil som že je rozstrapkané a že keď stlačím plyn tak po pustení motor reval a vôbec nešiel z otáčok. Mrkni sa na to Už jsem to vzdal a dal jsem auto do servisu .Tak jsem zvědav na cenu a závadu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.