Pavel_77 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Ahoj mohl by mě někdo prosím poradit jak mám dát dohromadz ten mezikus ze zámku ve dveřích u oktávky? Dneska jsem chtěl vyměnit ten prasklej článek a uplně se mě to rozskočilo a teď to nemužu dát do hromady. Pokuid by bylo foto bylo by to super. Moooc dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) Ahoj...nevím co myslíš mezikus zámku.....zámky(mechanizmus centrálu dveří) známá záležitost dost odchází....měním starý za nový když to opravuji..... Mrs. Editováno: 4. Červenec 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarok Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 JE TO KRUZOK VO VLOZKE ZAMKU A POD NAD/POD NIM JE PRUZINA KTORA VRACIA KLUC. MAM TERAZ TAKY PROBLEM. AJ SOM TO ZLOZIL ALE KLUC NIEJE ZVISLO ALE V SIKMEJ POLOHE JARO Ahoj...nevím co myslíš mezikus zámku.....zámky(mechanizmus centrálu dveří) známá záležitost dost odchází....měním starý za nový když to opravuji.....Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.