Dandiel Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Ahojte,mam ted takovou otazku, potreboval bych vedět zda je na pátých dveřích nejaky rozdíl mezi face a predface. Mám predface ale budu dělat face/RS a zajimalo by me jestli na zadnich dveřích je nejaký rozdíl. Jestli není rozdíl třeba v té liště nad spz. Fakt sám nevím. Děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Mezi 5. dveřmi face a předface je rozdíl v tom, že face už nemají na oknu po boku lišty, a pak jak říkáš je jiná lišta nad SPZ (RZ) ta stačí vyměnit,pokud se Ti stará nelíbí! Jinak jsou uplně stejné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 5. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 A ta lišta je v čem jina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Mezi 5. dveřmi face a předface je rozdíl v tom, že face už nemají na oknu po boku lišty, a pak jak říkáš je jiná lišta nad SPZ (RZ) ta stačí vyměnit,pokud se Ti stará nelíbí! Jinak jsou uplně stejné! Jen bych jeste doplnil ze predface dvere nemaji konzolu na uchyceni zadniho sterace.A ohledne te RZ listy - predface lista ma tu nemilou vlastnost ze vydre lak na dverich a vzhledem k jinemu tvaru face listy to po prehozeni bude videt.Ale zalezi to kus od kusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 to je pravda, chtěl jsem jí vyměnit, a sundal jsem jí a byla obtisknutá, tak jsem přemýšlel co s tím, a pak přišla bouračka, a dveře šly nové celé (a face lištu jsem prodal)! Lišta je jiná v tom, že je nahoře celá zaoblená, předface má nad zámkem hrbolek (přidávám foto face lišty)! Jo jinak dobrá poznámka s tím stěračem, pak je samozřejmě i větší tek plastový kryt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Spravne - ted uz to snad mame vsecko Ja sem taky daval face list a taky stara byla obtiskla ale nejde to moc videt taxem ji tam dal kdyz uz sem ji koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.