deeper Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Pri teplom motore startuje dlhsie,ale dnes 2krat ako keby sa zasekol starter.Ma niekto s tym uz skusenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fhs Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Pri teplom motore startuje dlhsie,ale dnes 2krat ako keby sa zasekol starter.Ma niekto s tym uz skusenost??? Ako zasekol? musíš to popísať presnejšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeper Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Stalo sa mi to vcera ,pri startovani otocim klucom nieco sa tam trosku pretoci ,ale inac nic a ako keby stiahlo aj baterku.tak neviem.aj pri studenom motore ked startujem tak ok ,len mam pocit,ze nieco zarezonuje(1krat zelezny zvuk) v riadiacej pake.vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 skús premerať baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeper Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Ale ked to urobim druhykrat tak ok,toci a nastartuje,ale dam to premerat a uvidim.vdaka a co to kovove buchnutie??Stretol sa s tym niekto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 to už neviem, akurát keď je slabšia baterka pastorok nemusí zaskočiť a neroztočí tým pádom zotrvačník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeper Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Dnes pojde auto k mechanikovi a uvidime co to moze byt,inac ok len to startovanie.mohol by byt poskodeny nejaky silentblok ked to tak pri startovani buchne,alebo je to nejaka elektronicka chyba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fhs Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Dnes pojde auto k mechanikovi a uvidime co to moze byt,inac ok len to startovanie.mohol by byt poskodeny nejaky silentblok ked to tak pri startovani buchne,alebo je to nejaka elektronicka chyba?? Pokiaľ to dokážeš,tak si odpíš číslo a typ štartéra, podľa týchto údajov si objednaj pastorok s voľnobežkou(cena cca 500-1000Sk) a potom to už len treba vymeniť. Práca na cca 1-2hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeper Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Vdaka za radu,dufam ,ze to bude ok.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 1,9TDI 140 000km najeto. Dneska nemilá věc. Ráno -18, zkouzšímm nastartovat a nic. Vpředu u motoru se při otočení klíčkem ozvalo jenom cvaknutí, ale stratér se netočil. Zkoušel jsem to asi 20x, pak jsme zkusili trochu auto zatlačit a pustit spojku, aby se nepatrně hnulo s motorem a pastorek startéru mohl zaskočit ale pořád to nešlo. Pak jsem dal úplně novou baterku a až asi na 30 pokus to najednou zatočilo, jenže jsem v tom momentě pustil klíček. Dalších asi 20 pokusů, pořád to jen cvakalo a až pak se to konečně chytlo, motor pak chytil bez problémů. Pořádně jsem to projel a zahřál a zbytek denšního dne už to startuje na první pokus. Tak se děsím zítřejšího rána, až to zase vystydne :-) Tipoval bych to na startér v háji, ale nikde jsem tu nic podobného nenašel, neřešil jste někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoun1 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Mam podobny problem,pri otoceni klickem kdy chci startovat se mi motor 1-3 krat prevali a pak nic,baterku jsem vymenil a je to porad to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.