dadacek Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 pro začátek pár fotek Nikči (další doma, bo v práci mám omezený "archiv") Teď Pája: (ta by snesla trochu podexpozici..) Ivča: Pár anonymních: A to by mohlo stačit, protože už chcu jít dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 dobré foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Majký: děkuji ti, to je jenom slabej výcuc Ale čekám reakce těch, co chcou mít něco společného s kalendářem skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Hezký fotky. ŠkodaHome kalendář? O tom nic nevím, asi jsem přehlídl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Viktore sekce Hospoda a tam je topic ŠKODAHOME kalendář .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Díky, jdu se mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 hezky, kolik je ty prvni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Kodemi: tipuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 No tak jako ja nechci tipovat ale určitě školačka ( ja na školačky jsem) tak řekneme 18? ať nežeru pod zákon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 me spis zajima co mas za fotacek teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 KOdemi: nedávno maturovala skorem jses trefil 19.. ale vypadá prostě mladě, což mi na fotkách vůbec nevadí warhead: jsem členem sekty Nikon. Momentálně D40, ale rád bych vejš. PS: nejsem zastáncem Nikon x Canon takže diskuze tohoto typu je nežádoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Aha , heh hezká :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 V tom s tebou naprosto souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 (editace) nikon canon ... diskuze tohoto tipu me nezajima ja mam olympus ted mam e500 a rad bych do 510 ci 520 nikon musim uznat dela kapku lepsi fotky zvlaste do ostrosti olympus mi ale vic sedi ovladanim proto jsem si ho vybral Btw co tam mas za objektiv ze to umi tak prutalne rozmazat pozadi ? Editováno: 11. Červenec 2008, autor: warhead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 dadacku, jestli jim je uz pres 18, potazmo pres 15, tak sup sem s fotkama nahorei dole bez, obleceny zensky me nezajimaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 (editace) Martine Martine Připomínáš mi kamoše, co mi na ten škoda kalendář napsal: fůůůůůůj, ty hadry musí dolů, hyzdí je PS. tuším že nemám kamarádky mladší 18 let Editováno: 11. Červenec 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 No samozrejme, ma pravdu Kdyz uz muzou, tak jedine "naked" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 (editace) warhead: jak ti sedne je hlavní páč s ním fotíš.. hodně věcí se dá dohnat v komplu (což já teda nedělám). Jinak malé hloubky ostrosti se dá dosáhnout několika způsoby (jak to bylo u kterých fotek ti ted neřeknu - teoreticky zjistím z exifu): pomocí malého clonového čísla delší ohniskovou vzdáleností a objektem v popředí (ostřící oblasti) (problém udržet z ruky) Jinak objektivy použité jsou setový 18-55 a Tamron 70-300. Tamron ti na 300mm nádherně oddělí popředí a pozadí, ale udržet to z ruky je dost těžký (časy cca 2500-3200 a míň, samozdřejmě je potřeba větší clonový číslo ale tu pak vzniká problém podexpozice..) Taky je potřeba použít většinou prioritu něčeho.. (nikoliv scénický programy, na AUTO se to ale občas taky slušně zadaří když pochopíš "logiku" toho fotáku) Edit: ještě jsem zapomněl že se toho dá dosáhnout i manuálním ostřením ale ne vždy se musí dostavi správný výsledek.. Moje technika spočívá spíš v tom, že si najdu pěknou scenérii (prostředí) než technika clon,časů a vzdáleností.. Editováno: 11. Červenec 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 warhead: jsem členem sekty Nikon. Momentálně D40, ale rád bych vejš.PS: nejsem zastáncem Nikon x Canon takže diskuze tohoto typu je nežádoucí Taky nejsem zastáncem boje Nikon vs. Canon, protože Nikon je prostě lepší... Můj repertoár: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Pán je hodně velký gurmán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Dádo: to jsou Tvoje "kamarádky"??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dádo: to jsou Tvoje "kamarádky"??? Yes Romčo, všecko je to "moje" Možná letos ten kalendář, ale asi se na to vyprdnu, spíše jenom pro mě něco soukromýho.. nebo spíš tak pro nás na spestření, páč kalendařinu mi tu ve všech směrech "vykradl" zdejší básník .. Takže já se na to můžu, nechcu nikomu lízt do zelí, to to raději kašlu Na ochutnávku až budu an NB přidám fotky z minulého jara nebo podzimu nebo kdy to bylo, takový rychlovky, ale na přehled stačí a auto tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dádo: tak na fotečky se budu těšít.Jen dávej dávej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Říkal jsem ochutnávka, tak ochutnávka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak tomu řikám nezkažené mládí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.