Publikováno Červenec 10, 200817 r Zdravím, nemate někdo předplacený nějaky časaky? Nebo aspoň někoho solidniho? Já našel http://www.periodik.cz/predplatne/casopis....nr2&zanr=12 ty myslím že jsou seriozní Jinak když si od nich předplatim časaky třeba tři (každej mesíc bude nový číslo) přijdou mi od nich v poště dva najednou nebo to chodi v ruznejch intervalech kdy to vychazí? Diky
Červenec 11, 200817 r Myslím si, že spíš záleží kdo to doručuje.. Jestli ČP nebo Mediapress či Mediaservis.. Já mám předplaceno mobility+compuer od cpressu a jediný kdy došlo něco najednou bylo, když jsem reklamoval nedoručení, tak poslali 3čísla najednou (ty reklamované). Jinak vše samostatně. I když vyšel třeba speciál spolu s computerem resp. mobilitami.
Červenec 11, 200817 r Autor Aha no to nevadi diky hlavně že o nikdo v poště nestopí a dostanu to já :-)
Červenec 11, 200817 r Kodemi: pár mi jich záhadně zmizlo (3čísla) tak mi to od té doby chodí doporučeně a vše OK , pokud doručuje mediaservis těžko se něco stratí (sám jsem tam dělal).
Červenec 17, 200817 r Autor aha ) no uvidim,doufám že to nikdo nebude brát a řeknu jim ať to chodí doporučeně
Červenec 18, 200817 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.