zouzis92 Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Zdravím Chci se zeptat, zjistil jsem , že mi celkem kvalitně kvete moje zlato a to hlavně pravej nosník. Tak se chci zeptat, na kolik by to vyšlo v nějakým servise atak, nebo když to budu dělat plynem, tak co všechno k tomu budu potřebovat Díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) Todle ale neni nosnik ne? Zaplacni plechem ... ale stary predtim vyrizni aby tam nebyla voda a para ... Autogenem to nedelej pokud nejsi stary mazak, jedine CO. Editováno: 18. Červenec 2008, autor: Matthes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zouzis92 Vloženo 19. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Tak, uz sem si to udelal COčkem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Ukaz ty vysokojakostni svary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 A kup si podblatniky aby sa ti to nevratilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zouzis92 Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Ukaz ty vysokojakostni svary Smííích ? .. tak momentik ... foto přidám za chvilenku-.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zouzis92 Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 FOTO HÝÝÝR : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zouzis92 Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 tak co ? dobrýýý ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Vypada to dobre Ty plastovy podbehy urcite kdyz uz ses s tim delal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zouzis92 Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 (editace) Tak, ještě mám rok na ježdění čas, tak to za tu dobu dám celý do kupy. Zatím stím jezdím tak akorat po okreskach ( denne tak 20 km a musim zaklepat, vsechno ok ) ... vic nic ... Takze podblatniky objednam, blatniky taky a nevite, za jakou cenu bych sehnal na vrakáči 5. dveře ? Editováno: 20. Červenec 2008, autor: zouzis92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 no Pekne dvere nejsou dneska k sehnani... ja daval za zanovni 2jku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.