Publikováno Červenec 18, 200817 r Zdravím Chci se zeptat, zjistil jsem , že mi celkem kvalitně kvete moje zlato a to hlavně pravej nosník. Tak se chci zeptat, na kolik by to vyšlo v nějakým servise atak, nebo když to budu dělat plynem, tak co všechno k tomu budu potřebovat Díííky
Červenec 18, 200817 r Todle ale neni nosnik ne? Zaplacni plechem ... ale stary predtim vyrizni aby tam nebyla voda a para ... Autogenem to nedelej pokud nejsi stary mazak, jedine CO. Upraveno Červenec 18, 200817 r od Matthes
Červenec 20, 200817 r Autor Ukaz ty vysokojakostni svary Smííích ? .. tak momentik ... foto přidám za chvilenku-....
Červenec 20, 200817 r Autor Tak, ještě mám rok na ježdění čas, tak to za tu dobu dám celý do kupy. Zatím stím jezdím tak akorat po okreskach ( denne tak 20 km a musim zaklepat, vsechno ok ) ... vic nic ... Takze podblatniky objednam, blatniky taky a nevite, za jakou cenu bych sehnal na vrakáči 5. dveře ? Upraveno Červenec 20, 200817 r od zouzis92
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.