O.v.i. Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-modre...45_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) Dík Ovi, no tak to jsem se musel zasmááát.. to je ale chytrý článek.. pan redaktor je vtipálek. modré žárovky jsou parodie na xenon.. Tak bez dovolení bych k tomu něco asi podotkl.. Základní rozdíl mezi modrýma žárovkama a xenon světly je v barvě světla.. Xenony, nepletu-li se mají vydávat cca 5500 K, kdežto ty modráky cca 7000 K, tedy aspoň co jsem viděl na krabičkách od Philips Blue vision a Nokya Arctic White od NOKYA USA, které také používám. Pan redaktor asi objevil nový světadíl (tuším, že to byla Amerika - pro znalce Divadla Járy Cimrmana) když zjistil, že modráci prostě nesvítí jak xenony. To je asi jako by jste chtěli anglické dvd naučit "mluvit" německy.. tak as zatím vše... jo a jednu dvanáctku bych prosil, když už jsme v té hospodě.. ať tu nejsme jak u Suchánků.. Editováno: 25. Červenec 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Zajimavy cteni, jen co je pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 nemas problem so zvysenym odberom, kedze tie ziarovky Nokya maju vyssi vykon 70W vs 55W ? a aka je ich zivotnost? Tak bez dovolení bych k tomu něco asi podotkl.. Základní rozdíl mezi modrýma žárovkama a xenon světly je v barvě světla.. Xenony, nepletu-li se mají vydávat cca 5500 K, kdežto ty modráky cca 7000 K, tedy aspoň co jsem viděl na krabičkách od Philips Blue vision a Nokya Arctic White od NOKYA USA, které také používám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) ne ne, oni mají deklarovaný světelný výkon (já fakt neplácám kraviny pane redaktore Automixu) 70W ale na patici je 55W, takže v pohodě. Neboj nedal bych si do auta nějakou zběsilost Životnost? Drží asi ...podívám se kdy jsem to fotil.. tak tohle jsou relativně čerstvé fotky ale mám je tak od prosince 2007.. hlavně vlákno těch Nokya mi přijde podstatně betelnější než kterékoli jiné značky.. Třeba se mi ozvou z Jihlavy a uvidíme.. důvod editace: čeština.. spíš pokus o češtinu.. Editováno: 25. Červenec 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.