borda-1 Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Zdravím.Mám takový větší problém.Kolabuje mi přistrojovka.Teda přesněji sem tam vynechává otáčkoměr,kontrola paliva a teploty motoru vždy současně.Mám Octávku 1.9tdi rv.99 Poradí někdo?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLD Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Zdravím.Mám takový větší problém.Kolabuje mi přistrojovka.Teda přesněji sem tam vynechává otáčkoměr,kontrola paliva a teploty motoru vždy současně.Mám Octávku 1.9tdi rv.99 Poradí někdo?Děkuji Bylo to tady víckrát.Máš studeňák na tišťáku co je za budikama.trochu se to přehřejvá,od nějakýho roku vyřešeno v MB pasivním chlazením na tý součástce.Určitě se tady najde někdo,kdo ti to opraví.Já si to dělal sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Tohle téma je tu řešeno již mockrát dej do vyhledávače padající ručičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.