Martinoslav Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Tak jsem se rozhodl udělat si v srpnu výlet semhlenc http://www.corpus-experience.nl/index.php?language=en V pátek příjezd do hotelu, v sobotu návštěva muzea, pak okouknout city a okolí, potom bar a v neděli cesta zpátky domů Dám vědět jaký to tam bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 trénuješ jo? http://www.corpus-experience.nl/games.php?id=53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Tak jsem se rozhodl udělat si v srpnu výlet semhlenc http://www.corpus-experience.nl/index.php?language=enV pátek příjezd do hotelu, v sobotu návštěva muzea, pak okouknout city a okolí, potom bar a v neděli cesta zpátky domů Dám vědět jaký to tam bylo tak foť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Urcite potom napis, jak se ti to libilo. Sam jsem tam take jeste nebyl a zajima me, jestli to stoji za to. Kdybys potreboval nejake info o NL (nebo o Leidenu), ozvi se pres SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ok, diky moc! Uz jdu poslat SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Tak jsem v Holandsku Je to tady moc pekny, Leiden je krasne mestecko. Chtel bych i touto cestou jeste jednou podekovat Liborovi - Hollandovi. Moc mi tady pomohl! Kdyby takovych lidi bylo na svete vic, hned by bylo krasneji. Z muzea lidskeho tela jsem trosku zklamanej, ale nemuzu rict, ze by se mi to nelibilo, je to ale spis pro deti. Ted se chystam do Space Expo, to snad bude stat za to www.space-expo.nl Az se vratim domu, napisu vic. Jeste jednou Libore DIKY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 hlíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 sakra co děláš v Holansku i v televizi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 bracha asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) To byl klon Editováno: 30. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Ja jsem vsude a nikde Budte radi, ze me mate Jinak do Space Expo jsem se nedostal, meli otevreno jen do 17ti hodin Tak jsem byl v Amsterdamu a to je moc krasny mesto! Vsude sex shopy V hotelu je zdarma wifi, tak datluju prispevky na sve N95. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 tý brďó...sex shopy a fifi zdarma...to je vejlet..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 jj, libi se mi tady No a zejtra zase domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 a do práce.... ...páč pořádnej redaktor je v práci furt...i na dovče... :-)...užívej si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Jo a neverili byste kolik je tady krasnejch zenskejch! Nejsou to takovy ty "modelky" ale prirozene nadherny zensky se vsim vsudy, parada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Tak neco naloz a dovez... Tech neni nikdy dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 davon: souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 wifina je dneska zadarmo v kdejaký prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Martinoslav: Oooh, diky za slova chvaly. Bylo to pro nas moc prijemne a jsem rad, ze jsem Te osobne poznal. Jen je skoda, ze to byla na tak kratkou dobu. Priste musite prijet na trosku delsi vikend, abychom po vecerech mohli ochutnat nejaka vinecka a syry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Holland: Uz shanim letenky za libove ceny, takze to nebude trvat dlouho Mate to tam opravdu moc pekny a na dalsi navstevu se opravdu moc tesim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Holanďani do Čech a Češi do Holandska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 holanďani do kempu v chabrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ja a Libor - bastime syrovy!!!! ryby! A ackoli jsem k tomu byl skepticky, tak byly fakt dobry!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) Bože to je hnus....velebnosti... Editováno: 1. Září 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.