Laras Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 ahoj, nevi nekdo kde je vyust kondenzátu z vyparniku ? budu delat ocistu tak mrknu i na toto. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 nikdo nevi ? dival jsem se pod baterku a tam nic neni. jsou tam vypuste ale od vyparniku ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Jak bych ti to popsal.Musíš pod auto,odšroubovat takovou tu krycí stříbrnou izolaci na pravé straně tunelu nad převodovlou(vypadá to jako tlustý alobal),pak šáhnout zespoda na přepážku a nahmatáš tam gunovou kulatou záslepku,která jde zespoda odklopit.Po odklopení se dostaneš přímo do trubky od výparníku.Blbá práce.Hrozně špatně se to popisuje,ale pokud se dostaneš na rampu,nebo na hever tak nech předtím chvíli běžet klimu a jdi po stopách kapajícího kondezátu a určitě to najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Výborně, děkuji kouknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Výborně, děkuji kouknu na to Není zaš,teď jsem to řešil,měl jsem tu záslepku celou ucpanou a málo mi to teklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 prave jsem si koupil sprej na cisteni vyparniku tak mrknu i na toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 tak jsem to pohledal a nasel, je tam pristup hodne spatnej. trochu jsem to procistil a potom nastrikal sprej na vyparnik a uz to krasne voni. jinak nechapu proc tam nedali nejakou hadicku aby to vytikalo primo na zem. musi to tam chcat na tu izolaci a stikat po ni. chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.