rolbař Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Sháním pro bratránka podnájem v Pardubicích, studuje na UPCE a o současný podnájem přišel - rodina, co u ní byl byt prodává. Ideální by byla lokalita Polabiny, ale nemusí, hlavní je dostupnost MHD a možnost připlacení internetu. Je to na nový školní rok 2008/2009 Kdyby jste o někom věděli, byl bych moc rád, klidně mi posílejte PM s kontakty a cca polohou nebo pište sem, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 www.pit.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miška Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Ahoj, taky sháním podnájem v Pardubicích, koupila jsem si noviny s nabízenými podnájmy, ale ceny jsou příliš vysoké, tak by se mi hodil někdo "do party", s kým bych mohla bydlet a o nájem se dělit. Také od října nastupuji na UPCE. Můj mail je : misa.topbaby@seznam.cz, tak mi napiš, do předmětu dej podnájem Pardubice. Díky Míša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.