Davon Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Kazdopadne je to mlade a to zbarveni se muze dosti lisit... Me se ta podoba moc nelibi, spise by mi sedel ten, co jsem psal.. Ale ty ho mas doma, ne ja, takze asi vis a vidis vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Tak ho nekam vodnes, nebo ho jed dat tam, kde jsi ho nasel, uz na to ma ne? ... já byl domluvenej se záchrannou stanicí v Jaroměři, že ho tam dneska dovezu cestou na Rozkoš na ryby. Protože ale počasí bylo dost hnus, tak jsme plánované dvoudenní turné na Rozkoši zkrátili jen na dnešní večer a noc poblíž Pardubic. No a tak jsem mu napsal maila že nedorazím s fotkou a s podrobným popisem stavu ptáka a že se chlapík hodně zmátořil. A čekám co odpoví, jestli pustit nebo raději přecijen zavést k nim. Já myslí, že je schopen vypuštění zpět, ale nejsem odborník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ať hledám jak hledám, nedaří se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Ja toho googloval... Jsem zvedavy, co je to za ftaka, az to budes vedet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 tak ještě jedno foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 To je krizena kororptev s volavkou a sestrenice je bazant Ma to strasny haxny a maly telo, je to fakt jeste hodne mlade!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 heuréka. Našel jsem! Je to slípka zelenonohá a jedná se o mládežníka http://www.jynx-t.net/ptaci/slipka-zelenon...29294592-0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 To sedi... asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 myslím,že jsi to trefil. Myslel jsem si že je to ten chřástal.Ale má to trochu jiné znaky. Jsem kluk z dědiny a myslím, že jsem docela odolný proti "špíně". když jsem viděl na internátě ty "městské" fajnofky co na něco šáhli a už měli sračku nebo vyrážku.... (nic proti lidem z města). Ale vidět ptáka ve vlastci, tak ho asi taky vytáhnu. Jen bych ho asi pak nechal osudu. Dom bych ho nebral.A kdyby na tom byl moc špatně.... asi dorážka.Ale u mě máš taky bod za záchranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 ono to bylo těžký najít, protože to je mládě a všude jsou na obrázcích dospělci. Já taky pocházím z vesnice, přišel jsem do kontaktu se kde čím a jsem v pohodě. Manželka je 100% město a přesto jí zjistili při prvním těhotenství, že v minulosti prodělala toxoplasmosu a to kočky neměli a krtky rozhodně nechytala! Tak když to teď otočím, tak kolem mě se kočky motaly furt a i ty krtky jsem lovil. Takže to si nevybereš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 tak už je slípka zelenonohá zpátky doma. Trochu protestovala s transportem, ale ve finále si pomalým krokem zalezla do roští u vody. Jsme udělali výlet s děckama pěšky. Akorát kočárek je od bahna jak prase Děckám se líbilo, pár km jsme se prošli, takže fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.