Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kazdopadne je to mlade a to zbarveni se muze dosti lisit... Me se ta podoba moc nelibi, spise by mi sedel ten, co jsem psal.. Ale ty ho mas doma, ne ja, takze asi vis a vidis vice :D

Vloženo
Tak ho nekam vodnes, nebo ho jed dat tam, kde jsi ho nasel, uz na to ma ne? ...

já byl domluvenej se záchrannou stanicí v Jaroměři, že ho tam dneska dovezu cestou na Rozkoš na ryby. Protože ale počasí bylo dost hnus, tak jsme plánované dvoudenní turné na Rozkoši zkrátili jen na dnešní večer a noc poblíž Pardubic. No a tak jsem mu napsal maila že nedorazím s fotkou a s podrobným popisem stavu ptáka a že se chlapík hodně zmátořil. A čekám co odpoví, jestli pustit nebo raději přecijen zavést k nim. Já myslí, že je schopen vypuštění zpět, ale nejsem odborník.

Vloženo

myslím,že jsi to trefil. Myslel jsem si že je to ten chřástal.Ale má to trochu jiné znaky. Jsem kluk z dědiny a myslím, že jsem docela odolný proti "špíně". když jsem viděl na internátě ty "městské" fajnofky co na něco šáhli a už měli sračku nebo vyrážku.... (nic proti lidem z města). Ale vidět ptáka ve vlastci, tak ho asi taky vytáhnu. Jen bych ho asi pak nechal osudu. Dom bych ho nebral.A kdyby na tom byl moc špatně.... asi dorážka.Ale u mě máš taky bod za záchranu.

Vloženo

ono to bylo těžký najít, protože to je mládě a všude jsou na obrázcích dospělci.

Já taky pocházím z vesnice, přišel jsem do kontaktu se kde čím a jsem v pohodě. Manželka je 100% město a přesto jí zjistili při prvním těhotenství, že v minulosti prodělala toxoplasmosu a to kočky neměli a krtky rozhodně nechytala! Tak když to teď otočím, tak kolem mě se kočky motaly furt a i ty krtky jsem lovil. Takže to si nevybereš.

Vloženo

tak už je slípka zelenonohá zpátky doma. Trochu protestovala s transportem, ale ve finále si pomalým krokem zalezla do roští u vody. Jsme udělali výlet s děckama pěšky. Akorát kočárek je od bahna jak prase :feve: Děckám se líbilo, pár km jsme se prošli, takže fajn. :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...