hawkehi Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Včera mi přestaly fungovat zadní reprobednya,el jen pokud mám zapnoutou funkcu super bass (jen v nich občas lupe,pokud zvuk zesílím skoro na max. tak je velice dunivě slyšet zvuk z rádia). Pokud ale na tomto rádiu vypnu funkci „SBC-SW“-super bass, tak všechny zadní reprobedny hrají. Můžete mi poradit v čem by mohla být závada a kde hledat chybu? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 ...zkusit jiné repro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 tato funkce slouží pouze pro zapnutí basů v repráckách - rádio nepustí do repráků výšky taky sme s kámošem laborovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ...závadu tam nehledej ta funkce slouží jako filtr a propouští jen dané kmitočty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) No já musím závadu hledat,protože už to rádio mám rok a vše fungovalo jak mělo,ale před pár dny sednu do auta,pustím rádio a ono ticho šly jen přední.Tak jsem prvně hledal nějaký přerušený drátek,ale nic.Až jsem zkusil vypnout právě tu funkci a už bylo vše jasný. Podle Panasonicu to vypadá na závadu rádia,takže ho budu posílat na reklamačku Editováno: 22. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ...v tom případě bych doporučil se poohlédnout po jiné značce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) Hmm, tak to bych fakt nerad, je to zatím první přístroj od Panasoniku co mě zradil,ale chápu, že jsou lepší značky,nicméně raději bych zůstal věrnej uvidímě co vyřídím na reklamčce,pak dám vědět. Editováno: 22. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Tak jsem rádio poslal na reklamaci do Panasoniku. Tam vše přeměřili zkontrolovali a vše ve 100% stavu. Takže jediné co mě teda napadá jsou už jen ty repráky. Je možné, že nějak odešly jakoby "napůl" ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.