Nolimity Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Zdravím všechny zasvěcené,nevíte někdo jak to je s kompaktabilitou starší verze šíbru (výrobce Rockwell) a komfortkou 3 generace.U novějšího provedení je použito už okno od Webasta s jedním drátem v kabeláži navíc a co mám informace tak to při předělávce na novou generaci potom "nefachá" Chtěl bych se zeptat na radu jak to vyřešit,nevím jestli to jde tak že bych tam dal celý okno nové od Webasta (zda-li bude pasovat,je-li stejná stropnice atd.) nebo je i jiná možnost.Dle vizuální obhlídky nelze zaměnit pouze motorek šíbru-jiné rozteče úchytů a kdoví co ještě. Nemáte někdo rozumný tip jak na to?Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 výměna okna, stropnice a ovladače + překopávka kabeláže, jinak to nebude fachat s komfortem - nepůjde dovření na dálku vše je rozpitváno v instalačních manuálech 3. gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Jak psal Jarda...je to tak...... je možnost to také překopat komplet na 3g..komfort,budíky,air atd....nevím teda co máš za motorizaci??? stropnice je jiná jinak v bazaru mám celou sadu facelift stropnice se vším k tomu.....měnil jsem za černý....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nolimity Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Jak psal Jarda...je to tak......je možnost to také překopat komplet na 3g..komfort,budíky,air atd....nevím teda co máš za motorizaci??? stropnice je jiná jinak v bazaru mám celou sadu facelift stropnice se vším k tomu.....měnil jsem za černý....:-) Můžeš my prosím poslat ceny na SZ (stropnice,krycí plast motorku šíbru a lampičku s ovladačem popř. co je ještě třeba) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Máš to tam vše je.....M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2mak Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Zdar, věnuje se tady ještě někdo úpravám softwaru v komfortkách? Potřeboval bych přehrát 799B z GB na levostrannou a aby uměla šíbr. Případně ještě jednotky předních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.