Přejít na obsah

Šíbr & komfortka

Nolimity

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny zasvěcené,nevíte někdo jak to je s kompaktabilitou starší verze šíbru (výrobce Rockwell) a komfortkou 3 generace.U novějšího provedení je použito už okno od Webasta s jedním drátem v kabeláži navíc a co mám informace tak to při předělávce na novou generaci potom "nefachá" Chtěl bych se zeptat na radu jak to vyřešit,nevím jestli to jde tak že bych tam dal celý okno nové od Webasta (zda-li bude pasovat,je-li stejná stropnice atd.) nebo je i jiná možnost.Dle vizuální obhlídky nelze zaměnit pouze motorek šíbru-jiné rozteče úchytů a kdoví co ještě.

Nemáte někdo rozumný tip jak na to?Díky za reakce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak psal Jarda...je to tak......

je možnost to také překopat komplet na 3g..komfort,budíky,air atd....nevím teda co máš za motorizaci???

stropnice je jiná jinak v bazaru mám celou sadu facelift stropnice se vším k tomu.....měnil jsem za černý....:-)

Můžeš my prosím poslat ceny na SZ (stropnice,krycí plast motorku šíbru a lampičku s ovladačem popř. co je ještě třeba)

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 7 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...