Ragnar Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Sděluji všem čtenářům tohoto fora a kamarádům, které zde mám, že jsem se dne 22.8.2008 na zámku Hluboká nad Vltavou oženil. Počasí jsme měli pěkné a svatební kolona byla poplatná tomuto foru: OII Elegance kombi 2.0 TDi, Roomster Sport 1,9 TDi, OI Elegance kombi 1,6 MPi, OI LaK kombi 1,8T 4x4 a pak "odpad " Toyota Auris 1,6 VVTi (91kW !!!!) a Audi A6 3.0 TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 gratuluji a přeji hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Take gratuluju! Moje auti vezlo nevestu vcera k obradu Ale chomout vam teda nezavidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Blahopřeji a ať ti to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 I ja blahopreji, chystam se na to taky 8.11.2008 v prave poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 jsem 16 let zenaty , takze uprimnou soustrast , ne gratulace samozrejme Davone neblbni, kup litr slivovice ja ti to rozmluvim , pokud neumis utratit sve penize sam , klido ti pomuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Delam to jen pro to, aby nastavajici kdyz vola k detske doktorce nemusela rikat sve prijmeni jine, nez ma dcera 9 let spolu je uz uplne to stejne, jako mit zenu, je to vazne asi jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.