Tofik Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Kamarád pořídil tuto fotku v Řecku, jedná se o nějakou speciální edici pro Řecko? nebo si tam majitel dolepil pouze číslo 5, co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Viděl jsem to tam i na OIIRS, ale nevim, co to je zač, zkus skoda-auto.gr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 NA to aby to bylo dolepovaný je ta 5ka moc souměrná se zbytkem nápisu.. Nedivil bych se nějaké spešl výbavě - Řeci maj dycky něco special Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Me to prijde jako neco kluboveho, delaneho na zakazku... Jako mame samolepky my, oni se odlisuji timto... Uvaha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Mám dojem,že jsem někde četl,že je to označení pro řecko RS 5 s nějakým zvíšeným výkonem.Ale nejsem si úplně jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tak to vypada, dle reckeho webu, ze ta "petka" je oznaceni druhe generace Octavie pro Recky trh! P2M jasne naznacil, kde hledat! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Jj, je to tak, Řekové mají OII jako Octavia5, ale tohle mi přijde jako dolepované, díky té pětce je ten nápis hodně ke straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Proc by to dolepoval, kdyz je to OII a kazda OII ma nazev Octavia 5?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Prostě mi přijde, že to tam velikostí a celkovým umístěním prostě nesedí. A když koukneš na řecké škoda stránky, tak to tam ty okty nemají, takže to podle mě série není. Podle mě jen majitel naznal, že to je pěkná pětka a že má Octavii 5, tak to tam dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Mozna to tam na zadi nemaji, protoze SPZ 3S6 4198 se mi nezda jako fotogalerie RECKA :D Nechci ti nejak brat iluze, ale tady, kde ma Reckou SPZ to ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 davon: sqěle vysvětleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Mozna to tam na zadi nemaji, protoze SPZ 3S6 4198 se mi nezda jako fotogalerie RECKA Nechci ti nejak brat iluze, ale tady, kde ma Reckou SPZ to ma... Mám úplně jiné iluze, takže mi je nebereš, neboj. RZ jsem si nevšímal, sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Slovni obrat... brat iluze, zadny zasah do tveho zivota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Měl tam být ještě smailík za tím neboj, taky jsem to nemyslel až tak vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 (editace) je to octavia GT ..motor s 200koni 5tikvalt ..mate pravdu s tym greckom/reckom Editováno: 11. Září 2008, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 proste sou to volove no octavia 5 je blbost sama vo sobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 No by mě zajímalo proč 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 proste sou to volove no octavia 5 je blbost sama vo sobe A co teprv Yndyje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Teď jsem byl v řecku a tu pětku tam O2 mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.