mirdas Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 nechal jsem si kompletně vyčistit interiér auta a asi za 2 dny na to začaly kožené sedačky vydávat strašný zvuky,když se pohnu tak to vydává takový ten nepříjemný prdící zvuk když někoho vezu tak je to velmi nepříjemné jako bych prděl první ligu a taky když přejíždím nerovnost a zhoupnu se tak to je ještě horší,to se totiž o sedadlo třou bezpečnostní pásy tak nevím jestli mi ty sedadla nenapustili nějakou sračkou je fakt,že se krásně leskly,ale radši bych teď jezdil ve špinavých a bez těch hnusných zvuků neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 lol lol lol lol promin, asi ti neporadim, ale tohle mě naprosto rozsekalo, snad zatim uplně nejvíc na tomhle fóru jinak zkusil bych nějakou impregnaci na kůži, třeba to pomůže.... ale spolujezdec přece prdí taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 lol lol lol lol promin, asi ti neporadim, ale tohle mě naprosto rozsekalo, snad zatim uplně nejvíc na tomhle fóru jinak zkusil bych nějakou impregnaci na kůži, třeba to pomůže.... ale spolujezdec přece prdí taky ne? nejvíc prdím já,protože se pořád vrtím,v pondělí mám vézt známou (docela hezkou) tak radši asi pojedu jiným autem,ať si to u ní nepokazím Zkusím to napatlat vším co se dá na kůži použít a uvidím,když už tu nedostanu ten správný tip tak se apoň někdo pobaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 No chtěl jsem jít taky do kůže, ale teď nevím nevím ... Nekoupil sis nějaký nový kalhoty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Možná to tak nechám a až si budu chtít v autě ´´ulevit´´ tak to svedu na sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.