technikus Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Technikus: hlavně tu klimu.. pak je ještě pár závad co vag hlásí, ale dá se s tím žít.. A diagnostiku a doporučení, co by to mohlo být, jsi nezkoušel v ofiko Škoda servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Skoušel..při servisce.. aji jsem se o té klimě bavil přímo s technikem, já vím moc odbře, co mi to dělá.. ale nehodlám zatím akceptovat cenu opravy (ptže v zimě stejně nechladím..). Ostatní jsou chyby sporadické (neovlivnují jízdu a auto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Pánové nevíte někdo, kolik si ten šikovnej garážník vezme za kompletní výměnu všech tlumičů? Zrovna vybírám, komu ji svěřím před zimou do péče ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 TripleTTT: Zajeď k auto Horák v Kr. Poli za OMW. Měnil jsem tam zadní Sachs, s prácí za 2996 Kč ! A přední mi říkali, že s prácí a uložením 6500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.